December, 1

Idag är dagen som jag fasade för då min förmiddag bestod av 13 tester. Det var faktiskt inte lika svårt som jag hade fått för mig, vissa saker var svårare än andra dock. Började med lätta delar sen blev det svårare och svårare. Känner mig ganska stolt då jag på en del då man hade en halv minut på sig så svarade jag på 10-15 sekunder. Gjorde även en annan del snabbast av alla som varit hos just min arbetspsykolog, det ni! Känns även bra att det just gick så bra som det gjorde då jag varit vaken sen klockan 4 i morse på grund av magont och senare fick jag även huvudvärk. Men nu är denna del över, nu behöver jag bara tänka på morgon dagen och så även dagen efter det.

När bussen närmade sig Sävar centrum hoppade jag av vid VP och mötte upp mamma och storasyster. Idag gick vi nämligen på puben och åt lunch då lillebror Emil har praktik. Han och hans kompis diskar och står i, det är bra tag! Det blev pizza till lunch då buffén nästan var renslickad men det var gott det med.

Har tvätt som vanligt ikväll men planerar på att ta det så lugnt som möjligt i alla fall. Har en tidig morgon som väntar imorgon också, men min dag kommer i alla fall inte bli lika slitande på krafterna. Jag hoppas att mina pengar har kommit så att jag kan få köpa klart julklapparna någon gång. Jag hoppas det slängdes ett extra öga på mina pengapapper idag, annars!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0