S som i Social

Idag var jag på min sista dag på AF rehab innan återlämningssamtalet den 16e. Eftersom jag gjorde intressetestet hemma så gjorde vi klart kartläggningsfrågorna igår och idag fick jag veta resultatet av intressetestet. Av alla mina svar blev det en kod, den koden gav fyra yrkesval som ska passa mig. Jag kände mig bara nyfiken på tre av dom. Då jag har inte den utbildningen som krävs för dessa jobb tänker man mer brett, t. ex ett assistent jobb inom det valda yrket.

Enligt mitt test borde jag bli:

Bibliotikarie
Fritidspedagog
Speciallärare

Vi har även pratat om konferensvärdinna, dagcenter och mycket mer. Bara för att testet visar ett slags jobb så betyder det ju inte att det är helt fastslaget vad jag ska bli. Den 16e kommer jag att få ännu mer feedback om vad som kan passa mig beroende på resultatet från arbetspsykologen. Något jag anser att jag kan jobba med kanske inte är så bra beroende på resultaten, så det ska bli väldigt intressant!


När jag var klar gick jag runt på stan i över en timme då bussen gick först efter 12. Som tur var fick jag äntligen mina pengar igår så kunde passa på att köpa julklappar. Hade skrivit upp tre stycken jag visste att jag skulle köpa men det slutade med att jag kom hem med alla åtta som var kvar, perfekt! Apropå julklappar, jag fick hem min Trolltyg i tomteskogen igår, underbart! Det är nostalgi på hög nivå och nostalgi mår man väldigt bra av i själen. Jag vet inte vad ni känner men nu vill jag ha jul!




Jul i Umeå -09
Min stora kärlek är dessa ljusbollar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0