Update

Hade tänkt berätta om mitt återlämningssamtal redan igår men jag var alldeles för trött! När jag kom hem åt jag lunch och for sen på Ica med mamma. Jag var duktig och sorterade lite tidningar och pantade alla mina flaskor. Inne på Ica köpte jag ut kvällens middag till mig, storasyster och lillasyster som skulle avnjutas tillsammans senare på kvällen. Men, tillbaka till mötet!

Om jag får säga det själv gick mötet väldigt bra, bara glada miner. Jag har en jämn begåvning för min ålder och är alltså inte så korkad som jag trodde, jättesmart visste jag redan att jag inte var. Men behöver man vara det? Nej! Under mötets gång sa min handläggare på AF att han redan visste vad jag skulle bli när jag blir stor. Jag, Kacka, Anki och Rebecca undrade vad han nu kommit på men vi fick vänta. Fick många komplimanger om hur ambitiös jag är och hur roligt det har varit att jobba med mig vilket värmde väldigt mycket. Fick även höra; Du har alla förutsättningar som finns, men du måste själv tro på det.Tillslut fick jag reda på att jag borde bli fritidspedagog, enligt Micke är det precis vad jag borde bli. Känner mig själv väldigt nyfiken på det då jag haft det under drömyrken att få jobba med barn/människor och finnas där för dom. Ska tillbaka till AF efter nyår på ett möte med Micke och därefter ser vi hur vi går. Vi har pratat om skriva cv/personligt brev kurs, träffa arbetsterapeut/sjukgymnast och att söka praktik. Då vi alla tände på idén fritidspedagog är det tänkt att jag ska försöka få en praktik inom det för att få känna efter i fall det är något för mig. Är det något för mig blir det nog skolbänken tillslut. Men det här är som sagt bara tankar och drömmar, vad som händer får vi se!

Ja, som jag redan skrivit umgicks jag med systrarna på kvällen, plus lillasysters pojkvän. Vi hade planerat in att vara sällskap med storasyster och lilla Agnes då pappa Lars for på julmiddag med jobbet. Vi åt god mat och hade det allmänt trevligt. Lilla Agnes sov mest hela tiden och vaknade bara då hon ville ha mat eller dylikt så blev en väldigt lugn kväll, man får ju bara hoppas att natten blev det också. Innan jag gick hem såg vi Nu är det jul igen, en riktigt bra julfilm med Tim Allen, den kommer aldrig bli dålig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0