That's some nasty shit!

Hade som sagt förfest innan utgång på puben i lördags och det blev väldigt bra. Tidigare på dagen var jag och mamma en sväng på affärn för diverse handling. Efter det åkte hon hem till sig för att göra sig i ordning och jag hoppade in i duschen på studs. Då mitt långa hår tar evigheter att torka fastän det är tunnt så får jag inte duscha för sent. Jag bjöd mamma på kycklinggryta och vitlöksbröd, dock var det hon som gjorde maten. Jag och Göran kom fram till att det är det bästa. Man bjuder hem gäster på mat och gästen tillagar den. Precis före jag och mamma skulle sätta oss till bords kom Göran och Håkan, klockan var då efter 17 någon gång. Blev rätt paff då ingen brukar komma så tidigt, men fick förklaringen att man inte kunde sitta hemma hos Göran.

Lite senare ramlade även Henrik, Robert och Linda in. Blev en väldigt trevlig förfest och väldigt mycket tjejsnack mellan mig och Linda. Riktigt roligt då man klickar så bra första gången man umgås och kan prata så mycket. För er som inte vet så är Linda min kusin Roberts flickvän. Klockan närmade sig tillslut utgång men man fick tjata lite på dom som låst in sig på toan, nämner inga namn. Det började väldigt bra på puben, jag dansade och umgicks men mot slutet försökte jag nog mest gömma mig. Bakgrunden till historien lyder såhär; Jag pratade med en utländsk kille via msn, smeknamn så vi nog hålla utanför då det är olika som läser min blogg ibland. Vi pratade i alla fall ett bra tag, minns knappt om vad eller så. Tillslut tror jag även att jag blev blockad. Han dök upp på puben igår och började vara på mig riktigt rejält. Han kom med öl, tjatade om hur vacker jag var, att han älskade mig och ville ha barn med mig. Han skulle även prompt följa med mig hem, fick knappt gå in på toan ensam. Det hela slutade med att flera personer i min omgivning försökte få han att förstå att jag inte ville ha med han att göra. Men det enda han gjorde var att tjata om att han var min vän och vi hade känt varann si och så länge.

Blev väldigt påfrestande så jag och mamma började gå hemåt med ett öga var i nacken. När vi kom till min gata kollade vi bakåt för att kolla läget och allt såg bra ut. Vi gick åt varsitt håll och min natt slutade i soffan framför Ducktales med en skål chili. Kan det bli bättre? Hade dock världens sjukaste huvudvärk, förstår inte varför jag får det ibland när jag dricker. Menmen, nästa gång kan ni ju pallra er till puben här i Sävar, det blir alltid roligt!

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0