Vi drar till puben, fest hela kvällen! (?)

Igår var det återigen dags för puben här i Sävar, CoverKings stod på schemat. Tyvärr tycker jag inte att dom är lika bra då tjejen sjunger även om hon har bra röst. Börjar även bli lite uttjatat, lite mer Custom Covers eller liknande så blir jag nöjdare.

Då jag klev upp tidigare än vanligt hade jag tid för att leka med smink vilket kanske händer en gång om året. Jag blev väldigt nöjd med resultatet även om jag inte hade läppstift på kvällen. Har planer på att försöka hitta ett bra läppstift som sitter fast på läpparna och givetvis vill jag ha knallröda läppar. Vid 19 tiden kom mamma förbi och hämtade sina saker sen att hon sov över fredags natt. Vi gick vidare hem till henne där hon och min moster Anne-Lie skulle fixa sig inför kvällen. Vissa andra var ju klar redan vid 15 tiden, helt sjukt. När alla tillslut var klara for vi vidare hem till morbror Putte där vi fick träffa hans nya flickvän. Dock har jag träffat henne förr och vet vem hon är på ett ungefär. Blev en skapligt nykter förfest för min del då jag inte känner att jag har råd att lägga pengar på alkohol. Blev en konstig persiko cider och två shotar Dooleys.

Vi kom tidigare än vanligt på puben, hör och häpna. Första gången jag slipper tjata om att vi ska gå tidigare. För mig känns det inte värt att betala 100 kronor om man kommer först vid 23. Var halvt som halvt proppat redan när vi kom, var fullt av raggare från Umeå där. Kände igen någon människa men var väldigt få med Sävar bor där. Som sist började jag få huvudvärk och magont, ingenting blev bättre av deras för höga musik. Orkade knappt en hel dans heller och jag som brukar dansa hela kvällen. Min förkylning har tagit mer på kroppen än vad jag har trott. Då jag inte ville gå hem spenderade jag resten av kvällen i garderoben och hjälpte till där. Tillslut hade jag någorlunda koll över siffrorna. Det var uppskattat av han som stod där och av ägaren, får hoppas jag inte var i vägen något. Dock gjorde ju jag så att min "chef" kunde gå och röka och så vidare när han ville. Jag smet därirån när klockan började närma sig 2 då kalaset var slut. Då jag bara hade någorlunda koll ville jag inte stå där när hela folkhopen skulle komma dit och trängas.

Sakta gick vi hemåt i snöfallet och snöröken från nattbussen som inte tog upp oss när vi liftade, haha. Min natt avrundades med lite chili och Ducktales.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0