"Kort" sammanfattat

Är fortfarande dåligt på det här med att uppdatera, men tror inte att det gör så mycket. Den senaste tiden har jag börjat bli mig själv igen vilket känns väldigt bra, har haft några dåliga starter på dagen men det går oftast över rätt fort. Veckan som var så har jag hunnit med två stadsturer. I torsdags åkte jag in med mamma, storasyster och lillebror. Storasyster släppte vi dock av uppe på sjukhuset inför hennes och Lars väldigt stora möte. Väl nere på stan så tog vi oss varsin mjukglass, blandad givetvis. Mamma åkte vidare medans jag och lillebror fortsatte gå på stan och kolla i affärer. Hittade en perfekt kattsele till Mirabelle som jag ska köpa så fort jag får råd, än så länge går det bra att låna mammas. Lite senare kom Britt-Mari ner på stan efter jobbet och vi gick till en resebyrå för att boka min födelsedagspresent. Nu är allt bokat och klart, i slutet på augusti åker jag och Britt-mari till GBG och njuter av omgivningen.

Först var det tänkt en resa till Gotland, tyvärr hade vi en som inte riktigt visste vad hon gjorde inne på Resia. Hon bokade ett boende där man måste vara 25 år gammal och vad jag vet så fyller jag 22 i augusti och Britt-Mari i november, så 25? Har varit mycket strul, först blev hon lovad pengarna tillbaks om senast två dagar. När det gått sju dagar så hade fortfarande inga pengar kommit och då skulle det ta ytterligare tre bankdagar. Väldigt dåligt gjort av resia att varken ta reda på boendet eller vilken bank man har. Med personnummer och synligt bankkort så brukar man veta sånt. Så dit går vi i alla fall inte tillbaks.

I fredags åkte jag och Emma in tidigare till stan för att hinna gå någon vända innan middagen på Eurasia med mamma, Kent och lillebror. Vi åkte in så vi kom på stan vid 16 tiden så att vi bara skulle behöva gå två timmar, ibland behövs inte mer. Jag köpte ett par leggings fastän jag inte hade råd, men vill gärna ha ett par utan hål under Åsele helgen. Emma köpte klart Lars födelsedagspresenter och lite till sig själv. Middagen var som alltid underbart god och som jag njöt! Kvällen fortsatte jag hemma hos Emma och vi såg lite allt möjligt på både tv och film.

I lördags blev det att fara på Vännäs marknaden, det var väldigt mycket folk och väldigt mycket sol. En riktigt trevlig dag om jag får säga det själv. Söndagen och helgen avslutades med kycklinggryta hos mamma och senare så kom Greger ut till mig, vi avslutade med en glasstrut. Vädret avslutade helgen med ett riktigt regn oväder, regnet studsade upp från backen. Som tur är så kommer det alltid solsken efter regn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0