Sthlm - Sen uppdatering

Var ju som sagt i Sthlm torsdag-söndag, har valt att inte skriva om det förens nu eftersom jag helt enkelt inte har orkat. Har inte fått in mina pengar ännu vilket stressar sönder min kropp och själ totalt. Så nu gäller det bara att försöka komma ihåg lite detaljer angående Sthlm.

Torsdagen började med en bussresa in till Umeå, jag och Britt-Mari åt lunch med mamma på Frasses och efter det fick vi skjuts ut till flygplatsen. Vi checkade in på ett mysigt hotell centralt som heter Freys, ligger även väldigt nära våran restaurang London, dit vi även gick och åt middag. Efter middagen gick vi en promenad till Gamla stan och tillbaka, vi hade rätt så ont i både fötter och ben. Blev coca-cola på rummet och vi gjorde såklart våran klassiker, is i handfatet! Tror städerskorna reagerade på hur många islådor som fanns i rummet.

Fredagen bestod av väldigt mycket spring på stan. Middag blev det på London...igen. Vi älskar det stället helt enkelt och cidern vi fick till maten var väldigt god! Senare på kvällen så träffade vi David, vilket var väldigt roligt och trevligt. Blev en tidig natt då vi var väldigt trötta och sluta i kroppen.

Lördagen började med en liten sovmorgon, efter det blev det stads spring igen. Vi gick säkerligen bort många kalorier samtidigt som vi åt upp dom sen igen. Innan middagen i Gamla stan på Michelangelo (kan ej stava det) så fräschade vi upp oss lite på hotellrummet. Vi kom tillbaka precis i tid till Körslaget! Vilket sög på grund av en persons misslyckande, men men. Vi ställde om klockan och sen var det dags för sängen då vi skulle åka hem dagen där på.

Söndag - Home sweet home. Vi åt lunch ute på Arlanda och tog det lugnt ett tag innan flyget gick. Tyvärr kom man hem till en liten snöstorm och snöplumsande.

Tack för en rolig och fin helg Britt-Mari! <3


Cubus, 199 :-  Snygging i Sthlm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0