Jul, jul..strålande jul!

Idag har jag varit duktig! Jag har dammtorkat hela lägenheten, strykit och bytt gardiner i köket inför första advent. Mina planer var att ta hjälp av mamma med gardinerna i vardagsrummet då det kändes alldeles för mycket för mig. Panellängder är ju ingenting! Dessa stora tygbitar kändes väldigt jobbigt och krångligt. La mig i soffan för att vila ryggen då jag har så ont hela tiden, då tänds min idiotryck lampa. Jag ska stryka och få upp gardinerna själv! Sen att klockan var 22.35 gjorde inte mig något, sagt och gjort. Så nu har jag gjort ännu en sak själv som jag egentligen behövde hjälp med. Nu har jag ännu mer ont i ryggen och även i nacken. Svettas, vill svimma och gråta på samma gång, men vad gör det om hundra år? Nu har jag bara dammsugning, golvtorkning och pyntning kvar, skönt!

Måste komma ihåg att ringa pappa och be om hjälp med hyllan. Vore underbart att få upp den innan första advent och speciellt från golvet. Blir alltid sådär med saker man måste ha hjälp med, det kan ligga i flera månader. Hyllan börjar helt klart vara ivägen på golvet, men så går det när man har dåligt minne, haha. Nu börjar jag få julkänsla, den spritter i kroppen och jag vill skutta runt som ett litet barn. Blir ingen julgran i år då Mirabelle har alldeles för mycket energi, den skulle ligga mer på golvet än vad den skulle stå upp. Känns tråkigt då det är så mysigt hemma hos mig med julgran, buhu! Ska försöka få ha bordsgranen i fred i alla fall och så håller vi tummarna för att hon mognat till nästa jul, annars blir hon utan julklapp.



Min första jul i eget boende <3 -09


Kommentarer
Postat av: EmmaKP

sv: Den är ännu sötare i verkligheten :)



Kom ihåg de lila kläderna och lilamönstrade bodyn om vi får en tjej! Jag bara måste ha dem! haha hoppas de finns kvar då :)

2010-11-25 @ 12:25:59
URL: http://emmakp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0