Girls Night

Igår så hade vi som sagt girls night här hemma hos mig. Blev en väldigt trevlig kväll enligt mig i alla fall och jag hoppas att alla är nöjda. Britt-Mari kom redan på dagen så då for vi och mamma på Ica för att hitta vad vi skulle äta till middagen. Efter några telefonsamtal hit och dit till Emma och Eve bestämde vi oss för Lövskuren kotlett, pommes frites, bearnaise sås och självklart efterrätt på det. Kladdkaka! Jag och Britt-Mari begav oss hem till mig och senare droppade folket in en efter en.

Både middagen och efterrätten blev väldigt god och det avslutades med massor av prat om ditt och datt. Är ju så att vara tjej, man har så mycket att prata om så det kan hoppas fram och tillbaka mellan olika ämnen. När allt var bortstädat förflyttade vi oss till att visa lite på datorn och sen till sofforna för att se en film. Det blev Last Holiday, en film med Queen Latifah, älskar henne helt klart.

När alla utom Britt-Mari hade farit hem så satt vi kvar i soffan och pratade tills bussen skulle gå. Både jag och Mirabelle följde med ut och hon gick både till och från busshållsplatsen min duktiga lilla katt. Hon klaffsade på i snön då och då men var inget hon var så jätte intresserad av. Vid busshållsplatsen stod tre onyktra unga killar som blev väldigt chockade av att jag gick ute med en katt i sele. Är det en katt?! Vi stod kvar där tills bussen började åka fast Mirabelle ville väldigt gärna följa efter alla in i bussen, tok katt.

Det var våran girls night, tack så mycket för det härliga sällskapet och allt som hör där till! <3



Bjuder på en charmig bild som lillasyster fotade, visst är man för härlig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0