Tåååårtan

Någon som känner igen vart min rubrik kommer ifrån?

Har varit hemma i några minuter och trött är man! Idag åkte jag, Emma och Lars till Mariehem för att fira Greger som fyller hela 31 år idag, hurra hurra hurra! Det är första gången vi var i hans nya lägenhet sen han flyttade från Liljansberget och den var riktigt trevlig. Nu har han så man kan äta vid ett barbord också, perfekt enligt mig då jag aldrig sitter så skönt vid vardagsrums bord oftast. Vi blev bjudna på jordgubbstårta, kaffe och coca-cola, mums mums var det. Efter att ha umgåtts ett tag i sofforna drog vi vidare då Greger skulle ut på födelsedagsmiddag.

Vi drog till Frasses och intog våran middag där, märks att det är söndag i alla fall. Det var väldigt mycket folk och onormalt lång väntetid motför annars. Tillslut fick vi våran mat och den avnjöts med vitlöks pulver. Det är något med mig och bilar, jag vill gärna halvsova varje gång, det är så mysigt! Kvällen fortsätter nog vid mysstadiet ska nog sätta igång filmen BeautyShop senare, har velat se den länge så nu ska jag nog slå till.

Måndag imorgon vilket innebär praktik, hoppas bara att det är solskens känslor där, jag orkar inte bli ett svart moln med massa blixtrar. Men det är imorgon det, njut av eran söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0