Platt fall

Idag gjordes det ugnspannkaka för första gången på praktiken. Den blev inte helt perfekt, lite tunn och såna små detaljer, men helt klart ätbar. Snabbt och enkelt, in i ugnen! På torsdag är det tacos och marängswiss som står på listan då det är storasysters sista dag. Sen hur roligt jag kommer ha utan henne är en annan femma, för nu har jag faktiskt fått tid på AF rehab! Ska dit nästa fredag klockan 09.00, förhoppningsvis har jag någon som följer med mig, lät inte helt hopplöst. När man ska på något nytt möte är det skönt att ha med sig någon som kanske kommer ihåg något jag missat och tvärtom. Är tänkt att det här mötet ska leda till en givande praktik plats som fungerar för mig, så jag håller tummarna!

Efter praktiken åkte jag och Emma in till stan då jag hade tid hos Frida för naglarna och Emma skulle kolla på lite fler julklappar. Nu är mina halloween klor vässade och klara. Vart riktigt snyggt med en knallig orangeglittrig färg, två fladdermöss, ett orange nät med en svart spindel som hänger i en tråd. Jag hade också tänkt kolla på julklappar i fall att mina pengar kommit in, men så var inte läget. Tur man har en lillebror som är gullig och lånar ut pengar tills jag får mina. Puss på dig! <3 Har även en gullig storasyster då jag vart bjuden på en strips meny innan vi tog bussen hem till Sävar igen.

Ikväll har kvällens tv kväll gått av stapeln och Mirabelle fick bara ett tokryck, ett! Hon brukar ha sisådär hundra ryck varje tv kväll. Jag börjar nästan tro att hon ogillar då någon annan umgås med mig, haha. Visst har hon sina ryck då jag är själv också, men det är rejält då Emma är här. Min lilla galna katt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0