En vanlig dag...nästan

Idag har det varit praktik som vanligt och som vanligt den här veckan har jag varit jättetrött. Idag var det pizza som stod på schemat, imorgon blir det..tacos! Min dag har dock bara inte bestått av praktik, idag var jag nämligen på ett informationsmöte angående mitt försök att testa träffa psykolog igen. Kändes som en arbetsintervju nästan, fick svara på flera frågor och sen får jag vänta och se ifall jag ska få stå med på väntelistan. Vore bra för mig att prata med någon, det kände jag nu när jag drog upp händelser från mitt liv. Alltihop har resulterat i en hemsk huvudvärk som inte ger med sig så mycket.

Efter mötet hämtade mamma och Eve upp mig och vi for vidare på Mias grill och åt middag. Ska stället bli mindre? Var ett tag sen man åt på Mias så var lite roligt, men roligast hade jag åt barnet som satt vid kassadelen. Aldrig hört ett så högt och hjärtligt skratt på länge.

Väl hemma har jag mest bara tagit det lugnt, var iväg en sväng på Ica innan jag såg Wifesvap. Älskar verkligen det programet då dom verkligen får komma till sin motsats till familj. Rastafari! Eller hur? Rastafari familjen var dock igår, snacka om att nöta ut ordet eller vad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0