Party party

I lördags var det fest hemma hos storasyster, en sista innan bönan kommer och eftersom hon nyligt fyllt år. Kom dit runt 19 tiden och kastade mig över Amarula flaskan på en gång. Efter tre shottar kastade jag mig över den nya vodkan jag fick av Britt-Mari, Absolut Vodka Berriacai. Som mest var vi runt tio stycken under kvällen vilket är en perfekt summa även om det varit roligt om fler kommit. Men att ta sig "ända" ut till Sävar är ungefär som att bestiga Kilimanjaro för vissa.

Jag blev som sagt väldigt onykter, var inte ensam om det men jag var nog mest på lyset. Jag sprang runt och var så glad hela kvällen att jag fick ont i kinderna, det är det enda minus med att ha äppelkinder. Försökte få igång folket genom att sjunga med till Hansons och dansa till Spice Girls, men icket! Lika glad var jag för det tills Greger krossade min fot under stolsbenet, då blev jag faktiskt lite ledsen i ögat. Gjorde ont som satan vill jag lova!

Mot slutet av natten bjöds det på varmkorv vilket Lars försökte pressa i oss allihop, korven skulle bort! Tror även han ville bestraffa Greger som stal en kall korv precis innan tillagning, haha. När vi kom ner till mammas lägenhet vi som skulle sova där så halvsomnade jag sittandes i soffan brevid Greger innan jag gick vidare till sängen. Vaknade vid sju med världens huvudvärk och förstod ju verkligen inte alls varför (;)).

Fick tillslut min efterlängtade dagen efter pizza, den satt fint vill jag lova. Då jag fotade med andras kameror så kommer det in bilder lite senare, förhoppningsvis på onsdag. Ska bara påminna Britt-Mari om kameran och sladden, där finns det massa gott att kolla på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0