Real housewife of Sävar

Idag på min lediga dag har jag kört hårt! Min dag började med Hem till gården och varmkorv, efter det en promenad på Ica med mamma och så mötte vi även upp lillasyster. Väl hemma igen så tog jag tag i höst fönsterputsningen, nu är alla tassmärken borta, härligt! Tog en paus mitt i allt för att gå hem till mamma och låna telefonen, ringde till Nail Design School för att boka en nageltid inför Red Hot. Då jag för första gången ska på Red Hot är ju flames naglar helt klart ett måste, längtar rejält mycket! Tillslut hade jag putsat klart alla fem fönster och började då med min middag. Potatisgratäng, fläskytterfilé och kall bearnaise. Samtidigt som jag stekte köttet gick jag emellan till strykbrädan och strök köksgardinerna, det kallar jag housewife varning.

Efter att ha städat bort disken efter maten så tog jag och Mirabelle oss en liten promenad runt gårdarna. Man verkligen ser på henne hur mycket hon njuter och hur gärna hon tror hon kan jaga fåglar med sele. Hennes passion är att jaga allt rörligt, klättra i träd och kolla om man kan stå överallt. Hon är väldigt kär i ett släp som står brevid parkeringen, men det är lättare att ta sig upp än ner.

Idag på Ica köpte jag förresten en dubbeldvd med filmerna Hook och Jumanji, så nu är det dags för att starta Jumanji! Båda filmerna sågs mycket när jag var yngre, speciellt Jumanji, nostalgi kick på hög nivå!



Nu kör vi!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför handlar alla inlägg om mat? Du kanske ska börja ta med recepten också.

2010-09-11 @ 14:29:29
Postat av: Atlet

Rolig film, haru tips på andra liknande movies?

2010-09-15 @ 23:56:19
URL: http://atlet.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0