Taco time!

Idag har varit en sån där fullt upp dag som började redan 08.30. Har varit trött hela veckan så att kliva upp till veckans sista praktik dag var ganska tungt, brukar inte ha problem att stiga upp annars. Nu har vi bara fyra dagars praktik istället för fem, sista dagen på veckan är dock en dubbel. Då torsdag är städdag och ingen av dom ordinarie knappt är på VP på fredagar så kör vi dubbelt på torsdag. Idag blev det som sagt tacos till lunch vilket verkligen satt fint, eller hur Emma? Efter praktiken tog jag mig en välförtjänt och underbar dusch, kände mig så pigg och mysig efteråt.

När luggen och mascaran var fixad blev det riskokning som stod på schemat. Åt nämligen först nu upp det sista av kycklinggrytan jag gjorde i fredags. Helt perfekt gott innan en kväll på stan med Maria. Blivit en standard att vi träffas på torsdagar klockan 18.00. Ikväll gick vi ner och satt vid kajen på gräset, mysig miljö så länge solen varade, sen blev det lite kyligt. Blev väldigt avslappnat ikväll också då jag började öppna upp mig litegrann om ditt och datt. Nästa gång ska vi kanske fara på ett OA möte vilket känns lite spännande, tyvärr så ligger mitt topp prio möte nere just nu. Hoppas att den gruppen startar snart för den är jag väldigt intresserad av.

Efter att Maria farit hemåt gick jag till café station för att invänta bussen. Tog en fika alldeles själv och läste en bok, det ni! Boken jag läser nu heter När ingen annan ser och är skriven av Duncan Fairhurst. En väldigt bra bok som jag redan läst en gång tidigare, jag är dock en sån att gillar jag en bok kan jag läsa den flera gånger. Har snart läst ut den och ska då påbörja en bok jag nyligt köpt, Trasig skriven av Shy Keenan. Kommer bli en väldigt intressant läsning. Något jag verkligen älskar är att se eller läsa verklighetsbaserade filmer/böcker. Samtidigt kan det vara riktigt jobbigt att göra det, men det kan samtidigt hjälpa en själv att se/läsa om starka människor som visar att man kan ta sig ur det dåliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0