En dag med Agnes

Idag har jag haft en annorlunda dag motför vanligt. Gick ut på promenad som vanligt men utan Emma, men hade med mig Agnes och mormor. Jag erbjöd mig att ta hand om Agnes så att Emma kunde plocka hemma inför den kommande flytten som närmar sig och då ville mormor vara med. Varit riktigt roligt att gå ut på promenad och sen få ha Agnes hemma hos mig, mata henne och så vidare. Mirabelle uppskattade också sällskapet då hon hade någon att ligga brevid i sängen och gosa sig mot. Agnes däremot sparkade bara Mirabelle i magen men det gick visst bra det ändå. Då hon sovit dåligt under den tidigare promenaden gick vi ut på en till för att få sova ner henne i vagnen. Det gick för sig ett tag men sen fick mormor bära upp henne till mamma där hon somnade gott i famnen en stund. Jag fastnade en stund hemma hos familjen KPP till doften av mat från Max och oj så gott det kan lukta ibland. Tillslut gick jag hem till min egen middag som inte var fy skam heller.

Ikväll blev det också annorlunda eftersom Emma kom ut och vi hade våran tisdags kväll som vi brukade innan Agnes kom till världen. Var riktigt trevligt, är ett tag sen det gick att vi umgicks på det viset. Är roligt att få besök även om jag verkligen inte har något emot att vara besöket.

Imorgon ska jag åka in till stan för att klippa luggen vilket känns som himmelriket. Den har verkligen växt över gränsen för att se fräsch ut även om man har nyduschat hår. Vill även känna mig lite fin inför Valborg då vi är en grupp som ska ner till Övik och se JLT (John Lindberg Trio) Är bara hur vi tar oss dit och hem som ska ordnas men det lägger jag mig inte i eftersom jag ändå inte kan eller får köra.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0