Första dagen

Idag har jag haft min första praktikdag på ett fritids i Umeå. Varit väldigt nervös som jag alltid blir över nya ställen, handlingar och så vidare. Gick riktigt bra och man blev snabbt accepterad av barnen fastän jag inte kan alla namn än. Som tur är tycker dom att det är roligt att presentera sig själva och varandra för att jag ska lära mig. Kommer att ha praktik i tre veckor vilket jag hoppas kan utökas beroende på hur personalen anser det går för mig i den nya miljön. Varit en lugn start med rast, mellis och ritande. Man längtar verkligen tillbaka till då man själv var liten då man ser vilken fantasi dessa barn verkligen har. Är med klasserna 1-3 så det är inte så stora barn vilket är roligt.

Imorgon ska jag till psykologen som vanligt och det är bara tre träffar kvar och då är imorgon inräknat. Underbart! Min kväll kommer att bestå av en sväng på Ica, tvätt och Glee hemma hos mamma.

Nu försvann min inspiration, är trött, frusen och det kliar! Förhoppningsvis är utslagen på grund av den härliga solen jag varit ute i tidigare idag för något annat har jag inte tid med.

Apropå brist på inspiration, det har jag verkligen haft vilket har visat sig på antal besökare. Igår kväll kollade jag min statistik bara för att och oj vad den hade skjutit i höjden! Då min blogg oftast blir läst av familjemedlemmar och vänner var den nya siffran verkligen rolig att se.
 



Woopidoo, 66 unika besökare och 167 sidovisningar!


Kommentarer
Postat av: Tobiastina

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.

2011-09-07 @ 12:42:24
URL: http://tobiastina.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0