Glader Påsker

Igår var det dags för den årliga påskmiddagen hemma hos farmor och det blev lyckat som alla andra år. En stor del av släkten på pappas sida var samlade för att äta och må gott. Med partners, barn och allt ni kan tänka er blev vi en grupp på 25 stycken. Finns det hjärterum så finns det stjärterum som min lågstadielärare Ewa alltid brukade säga. Det bjöds på gravad lax, inlagd sill, inlagd panerad strömming, kyckling, kött, köttbullar, lax, ägghalvor och potatis. Har säkert missat något men som det går att läsa var det inte lite mat! Min farmor hon kan i köket hon. Efter att ha smält all mat och efterrätt så åkte jag, pappa, Kajsa och Emil vidare till Coop för att handla påskgodis. Dom var så snälla att vi barn till och med fick ett påskägg var men enligt lillebror är jag för gammal. Icket säger jag! Jag är vuxen med en rejäl dos av barnasinnet kvar i hjärtat. Påskägg, chokladkalender och tecknat kommer jag aldrig att sluta med.

Senare på kvällen kom Johan förbi efter jobbet fastän han var jättetrött. Förståeligt att det är lite svårt att hålla sig vaken brevid mig då jag är så mjuk och varm. Sist vi umgicks så såg vi ju Gremlins så nu passade vi på att se Gremlins 2, det blev även lite Simpsons och Våra Värsta år. Blev en sen natt men det tog jag igen genom att sova med öronproppar så jag inte blir väckt av Mirabelles löpljud.

Idag har jag, Emma och Agnes varit ute på promenad. Vi mötte pappa och Kajsa utanför Ica där vi även fick ta emot våra påskägg och Agnes fick en liten påskpåse med en present i. Hon må vara barn men väldigt väldigt för liten för godis än så länge. Ikväll ska jag umgås hemma hos familjen KPP istället för att sitta hemma. Det har inte blivit att man kokat ihop några spännande planer då man inte varit så aktiv på MSN och dylikt. Min dator är verkligen ovän med mig den här veckan.




Blir tyvärr lite suddigt då man fotar med hjälp av spegeln.
Men såhär såg jag i alla fall ut under kvällens middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0