Körslaget - Avsnitt 5

I kvällens avsnitt hade körerna två låtar var. Det roliga var att det var före detta Körslaget vinnare som gav körerna varsin av sina egna favoriter under deras tid. Den andra låten var egenvald som det brukar vara. Är besviken över hur det gick ikväll, men vad kan man göra?

Min bedömning:

1. Lisas kör fick låten Life av Hanna vilken dom gjorde jättebra. Mycket fart och mycket glädje! Deras egenvalda låt var U2's Sunday bloody sunday. Dom fick helt klart till den rätta känslan för låten. Tyvärr åkte Umeå ur Körslaget ikväll vilket jag verkligen inte förstår.

2. Gabriels kör fick låten We will rock you av Joacim, lite besviken över att det inte var Hearts of fire dock. Låten blev bra men jag kände samtidigt att det fattades något men kan inte sätta fingret på vad. Deras egenvalda låt var Super trooper vilken dom gjorde jättebra med mycket glädje. Team Gabriel kan jag helt klart se som vinnare av Körslaget nu nå Team Lisa åkte ut.

3. Andreas kör fick låten Angels av Ola vilket är en jättefin låt men den kom inte alls till sin rätta. Deras egenvalda låt var en av The Arks låtar, kommer tyvärr inte ihåg namnet. Dom borde ha låttitlarna nere i hörnet på tvn. Vet inte riktigt vad jag tycker om deras arbete men inte helt fel i alla fall.

4. Jakobs kör fick låten Michelangelo av Kalle, jättbra låt men den blev inte lika bra med den rejäla dialekten som kom med orden. Deras egenvalda låt var Walk this way, annars en låt jag tycker är ganska skön men det kändes alldeles för rörigt.

 


Mina tre favoriter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0