Rodd

Är inne på min tredje vecka med styrketräning och det känns jättebra. Den här veckan har det blivit lite annorlunda då jag kört båda passen två dagar på raken eftersom jag ska få naglarna fixade imorgon. I måndags var det verkligen en dålig dag på gymmet för mig, var svimfärdig hela passet och fick ta många pauser men jag skulle ta mig igenom allt och det gjorde jag. När huvudet är dumt får kroppen lida som det heter, jag hade helt glömt bort att köpa hem lunch, så jag tränade på fyra bacon vilket nog inte funkar så bra.

Idag åt jag lite bättre och klarade passet galant förutom att det tog väldigt hårt på benen idag. Ökade även med 10 kg på rodd i maskin så nu tar jag 30 kg i stället för 20. Nu ska jag bara få upp styrkan i armarna så är jag på god väg. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och det behövdes för att man skulle piggna till litegrann innan man tog tag i tvätten. Känner mig relativt duktig den här veckan faktiskt. Igår gymmade jag och sen städade jag toaletten. Idag har jag gymmat, bäddat rent i sängen och tvättat.

Hade tänkt sitta hemma ikväll och bara ta det lugnt men blir att jag ska sitta hemma hos mamma och ta det lugnt ett tag i stället, vi ska se filmen Brothers. Efter filmen är det raka vägen ner i tvättstugan och vika all tvätt.

Imorgon ska jag som sagt åter in till stan men nu för att fixa naglarna. Måste ju ha snygga naglar innan jag fyller år och innan skolan börjar, det är en självklarhet för egot.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0