New In

Har under de senaste dagarna fått mycket nytt. Johan kom ner hit i måndags för att hjälpa mig att komma igång i lägenheten, är fortfarande vissa lådor som har massa pjöller men det är ingen stress. Har ju som sagt bytt ner mig 20 kvm så vet inte riktigt vart allt ska vara. Nu ikväll fick jag upp mina efterlängtade gardiner med tillhörande tofsar som jag fått av mamma i inflyttningspresent, tack så mycket! <3

Vad mer är nytt? Jag har lagt router långt bak på önskelistan då jag först och främst önskar mig bidrag till Office paketet då det är mest viktigt att ha inför den kommande terminen. Nu var Johan riktigt snäll och köpte en router till mig, han blev kanske less på att se nätkabelrullen på golvet, en kabel som är flera flera meter. I lägenhetsfixandet så bytte vi stickproppar på hallampan och sovrums lampan då allt är jordat här. Tyvärr så hängde min hallamapa ner alldeles för mycket så den slog alltid i toalettdörren. Både jag och Johan blev väldigt irriterade och Johan blev så irriterad att jag fick en ny lampa, en jättefin plafond. Fast enligt han beror det mer på att jag förtjänat det jag fått, att jag är värd det. En rolig sak med plafonden är att vi valde en med ett slags blom mönster, det var i alla fall vad vi trodde. Senare på kvällen då vi kom hem från Agnes kalas så märkte jag att det finns två sorters djur på plafonden också, verkligen jättefint. Tack så mycket för allt hjärtat, älskar dig!

Det är många som frågat hur jag trivs i min nya lägenhet men det är först nu veckan som kommer imorgon som blir det riktiga eldprovet. Idag är det prick en vecka sen jag flyttade in helt i lägenheten och jag sov bara en natt ensam innan Johan kom hit. Så ikväll blir det att sova ensam och även resten av veckan så får se hur det går. Imorgon är det dags för sista uppgiften den här terminen och jag ska berätta om den engelska boken Treasure Island som jag har läst. Sen är det bara betygsprat på torsdag och efter det har jag ingenting kvar innan nästa termin. Får dock veta först vid lucia om jag kommit in på ännu en termin eller inte men det borde jag ha gjort tycker jag. Snart är det jul!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0