Knatter

Igår lyssnade vi på ännu en föreläsning, men denna gång kom det en representant från facket. Han inledde med en historia om hur allt började för 100 år sen och så vidare. Tyvärr vart jag ännu tröttare den här gången, jag kunde inte sitta still för då skulle jag somna. Tror att det blir lite luft i rummet vi sitter i men jag vet inte, för jag är fokuserad på allt som sägs. Sen inte nog med det, där sitter man jättetrött och försöker lyssna samtidigt som en tjej vid mitt bord sitter och smsar. Vad är man för en människa om man smsar under en föreläsning, med ljud på och allt? Knatter, knatter, knatter! Jag ville bli elak på henne men jag behöll lugnet, var ändå alldeles för seg.

Var som sagt tisdag igår och tisdag betyder hälsoaktivitet på eftermiddagen. Vi gick till Megazone för att spela biljard och laserdome. Jag valde att bara vara med på biljarden i början och jag hade riktigt roligt! Man spelar helt enkelt biljard för sällan. Vann två av tre matcher och fick till riktigt snygga träffar då och då. Vem vill spela?

Idag hade vi besök av personal ansvarig på Ica Maxi, hon berättade lite om själva butiken i sig och hur just hon gör och letar efter när hon söker ny personal. Var intressant att lyssna på eftersom man själv fick lite tips inför framtiden. Nu ikväll har jag varit hemma hos mamma för att se Glee och vilket avsnitt! Jag ville bara se mer, mer, mer! Givetvis kom slut tonen, jag hatar den. Börjar bli dags för att sova nu, imorgon ska vi ha rollspel angående god och dålig social kompetens. Känner på mig redan nu att jag kommer bli för nervös, men vad gör det om 100 år?

Har haft en relativ bra start på den här veckan förutom några missöden; Lämnat köttfärs för tining framme då jag åkt iväg till stan, lämnat tillbaka ett tomt dvd fodral till biblioteket, nästan halkat i duschen. Är det någon som kan klå det så berätta gärna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0