Trippel

Fredag

Blev en lugn dag på Access, dom flesta fortsatte med att skriva en personlig ansökan då dom till veckan ska på en test arbetsintervju. Jag har valt att inte göra det eftersom att det just nu inte är läge för mig att söka jobb och då kändes det bara inte som något för mig. Istället har jag suttit och kollat runt på olika fritids som jag skulle kunna tänka mig att ha praktik på. På torsdag ska vi ha flerparts möte så det kommer att tas upp ännu mer då. Jag hann ta mig en snabb vända inne på systembolaget innan bussen hem gick och köpte tre cider. Är väldigt länge sen jag handlade på bolaget, minns inte när det var sist. Blev sugen på att ha tre stycken innan man skulle iväg på puben på lördagen. Senare kom Britt-Mari hem till mig eftersom vi skulle ha ännu en kompis helg, kvällens planer var tre rätters middag som jag blev bjuden på. Vi gick till Ica för att inhandla mat och dryck för hela helgen men vi glömde givetvis en vara och var tvungen att gå tillbaka. Det resulterade i att vi hade ätit klart förrätt och varmrätt runt 21.30. Efterrätten valde vi att ta runt midnatt så att vi inte skulle vara helt proppmätta. Märktes att båda var trötta då det blev kaos i köket vid toast tillagningen, Britt-Mari var tvungen att lämna köket så jag fick hoppa in utan att veta att hon inte alls sänkt plattan. Så där står jag och gör toast på högsta värmen, brödet blev väldigt svart och köket ganska så rökfyllt, jag hade ont i halsen resten av kvällen kan jag lova. Efter mycket skoj och skratt kom vi i säng runt 00.40, då hade vi redan hunnit sitta vid köksbordet och halvsovit.

Lördag

Dagen började med lunch som var rester från gårdagen vilket inte satt helt fel. Det fortsatte med en dusch och fixande av smink och hår. För en gångs skull hade jag bytt om, sminkat och fixat håret innan jag lagade maten. Blev en riktig tjejmiddag och den innehöll mycket goda skratt och god mat. Senare bar det av till puben eftersom Riff Raff Ruff skulle spela, mina förväntingar var höga eftersom det var så bra drag i Åsele. När vi kom till puben hade klockan hunnit bli runt 22, det var nästan tomt på folk och bandet satt vid ett bord. Dom hade även spotlights som var som dagsljus just för att vi skulle se dom. Men det resulterade också i att det tog tid innan någon ville börja dansa. Kändes som att dom tog mycket pauser och spelade mycket dansbands låtar, var inte alls samma drag som i Åsele. Visst vi var inte så många men ett gig är ju ändå ett gig. Vi som var där ville ju ha håll i gång! Jag var nog en av dom som hördes mest på allsångerna, ibland var det bara jag till och med. Jag tror verkligen att det hade mycket med lampornas styrka att göra för annars brukar det vara proppfullt framför scen, bad som sänka men det hände aldrig. Så blev faktiskt ganska besviken på kvällens spelning även om den hade bra stunder också. Klockan var runt 01.00 då dom valde att säga adjö och stämningen dalade ganska mycket på puben. Av en sån onödig grej blev det ett jättestort bråk, dessa personer var helt klart för full för sitt eget bästa och jag hoppas att dom hade besök av Herr Ågren idag. Själv så gick jag emellan och försökte få ett stopp på det hela men tre karlar är för mycket för mig och jag ville inte riskera att få en fem etta i ansiktet eller liknande, räcker att jag höll på bli omkullputtad. Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv. Fick lov att stå på ett och samma ställe för att jag skakade så mycket av ilska. Fy skäms på idioter som inte kan dricka med vett eller ens bete sig som den ålder dom är i! Natten blev längre än planerat då jag inte kunde lämna puben innan allt var lugnt och sen blev det nattmat hemma hos mig.

Söndag

Idag har vi tagit det lugnare än lugnast. Blev en promenad till Ica för att inhandla till morgondagens matlagning så att jag slipper göra det efter att jag kommit hem från stan. Till middag värmde vi upp rester från gårdagen som det även blev en lunchlåda till mig imorgon, perfekt! Dagen sprang fram fastän vi inte gjorde ett dugg och nu är det dags för sängen när som helst.




Toast Skagen



Britt - Mari's kyckling gryta



Polkagris Cheesecake



Det här är tacken då man är pubens stamkund, suck ;P



Det fnyser man åt och så dricker man vidare





Vi avslutar fotandet med att spela onyktra panter tanter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0