Bättre sent än aldrig

Nyår

Klockan har slagit och nu är det inte år 2010 längre, nu är det 2011. Mitt nyårs firande har varit på tre ställen, kvällen började hemma hos mamma med middag och efterrätt. Vi som var där var mamma, Kent, jag, Emma, Lars och lilla Agnes. Till middag fick vi fläskfilégryta, till efterrätt blev det chokladmint kaka. Hade sett receptet på kakan i Icas reklamblad och frågade mamma om den skulle duga. Roligt att testa något nytt och choklad + mint kan ju aldrig bli fel? Fel blev det inte heller, det blev en riktig lyxkaka! Jag valde att praktiskt taget vara nykter, drack en flaska Martini Asti på 7 % och det räckte. När vi smälte allt gott vi hade ätit kom vi på idén att fara och hälsa på hos faster Kia och gänget där vid tolvslaget. Där åts det jordnötter, vindruvor och ost. Fick även champagne att skåla i då man kom in igen efter alla raketer, den smakade gammal svettig socka. Nej, kanske inte så hemskt men god var den inte. När klockan började närma sig läggdags följde jag med Emma och Lars upp till dom över en bit varmkorv med bröd vilket satt väldigt bra i magen. Tror klockan var just efter tre när jag kom hem och fastän jag lånat hem Sabrina - säsong 6 så blev det sängen på en gång.

Nyårsdagen

Min dag började lugnt och det behövdes verkligen, var så hemskt trött och sugen på pizza att man kunde tro att jag druckit som en tok kvällen före men så var det ju inte. Det kändes lite jobbigt så blev väldigt mycket filmtittande innan mitt besök skulle komma. Hann se både tjejen som föll överbord, Polisskolan och nästan hela Rallybrudar innan Daniel kom ut. Vi fortsatte där jag slutade och såg massor av film, var uppe till klockan sju imorse då han skulle skjutsa sin mor till jobbet valde vi att vara vaken tills dess. Passade rätt bra att Lilla Kycklingen gick precis till sju så då fick jag se den, bara sett snuttar tidigare.

Har bara varit lugnt idag också, eftersom jag gick och la mig imorse sov jag bort praktiskt taget hela dagen men kände att den sömnen behövdes så vad gör det. Varit ut en sväng till Ica och sen ätit middag, ska förbi mamma om ett tag och få en bit ost så att jag kan göra varma mackor här hemma när jag blir sugen, mums!

Tyvärr finns det knappt några bilder från nyår, förhoppningsvis kan jag få bilder från Emmas kamera inom snar framtid för där finns jag i alla fall med, haha! Min klädsel bestod av min puderrosa tyllklänning från Monki, svarta tjocka strumpbyxor, svart midjebälte med strass. svart tunnstickad bolero och en stickad beige kofta med pälskant på det. Man hade ju turen att graderna låg runt -10 vid midnatt så man kunde utan besvär stå utomhus i strumpbyxor.


Spontana bilder är väl roligt ibland?


Kommentarer
Postat av: Nicolaimaja

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2011-09-01 @ 13:46:04
URL: http://nicolaimaja.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0