Snart

Snart börjar allvaret igen! Eller ja, fullt så allvarligt är det inte, är bara praktiken som drar igång igen den 10e. Första veckan blir ganska lugn förutom ett möte på AF med Micke angående hur vi ska gå tillväga nu efter resultatet på AF rehab. Veckan efter det ska jag på möte med Henrik och Maria, fixa naglarna och så drar det igång med psykologen igen. Har faktiskt varit duktig och fyllt i läxan varje dag nu under ledigheten också vilket varit i nästan en månads tid. Är man bra eller är man bra? Ska även överraska med att fylla i det på worddokumentet kanske, ha!

Idag har det inte hänt någonting direkt, vaknade upp med smärta i rygg och axel så har bara tagit det lugnt. Varit i väg en sväng på Ica och handlat lite till kvällens tv kväll hos familjen KPP, vet inte riktigt vilken tid dom vill ha över mig dock men det ordnar sig. Har planerat att göra äggröra och prinskorv till lunch imorgon, det blir intressant. Jag har aldrig gjort äggröra men jag verkligen älskar det! Har även den roliga sysslan tvätt inbokat imorgon men ska även få besök på kvällen av Emma och Agnes vilket kommer bli jätteroligt.

Jag längtar verkligen till mötet på AF för då ska vi bestämma hur vi ska gå vidare som sagt. Kommer jag få träffa sjukgymnast/arbetsteraput, gå söka jobb/skriva cv kurs eller kommer vi att börja leta praktik? Logiskt sett borde jag få träffa sjukgymnast/arbetsterapeut först, men vi ser ju som sagt om det finns några tider där. Skulle vara himmelriket att hitta en bra praktik som jag trivs på, för någon gång borde väl även jag få ha lite tur?



Börjat ha håret såhär igen, tror det var i början på gymnasiet sist.
Pippilotter eller råttsvansar, vad säger ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0