Tändstickor

Var väldigt trött igår men la mig först halv tre i natt, tidigare hade inte funkat fastän jag var så trött. Jag sov riktigt bra fram tills just efter klockan nio då en granne ringer på för att fråga om jag har tändstickor. Hon är lite förvirrad men har inte ringt på här på länge vilket varit skönt. Vart ganska irriterad då hon ringde på och frågade om en sån sak bara för att hon vill röka, hon röker även inomhus så ofta det stinker cigaretter hemma hos mig, trevligt värre. Direkt hon inte får som hon vill då vänder hon på klacken och går därifrån, då står man där som ett frågetecken. Man kan väl åtminstone säga tack ändå? Gick ju inte att missa att jag kom från sömnens land, håret åt alla håll och nattlinnet på sniskan, suck.

Haft en lugn dag som vanligt, mamma kom förbi en sväng och hjälpte mig att rensa handfatet. Jag vet på ett ungefär hur man gör men är alldeles för rädd att förstöra något. Dum tanke jag vet, men har ju faktiskt bara bott i eget i snart två år. Känns väldigt konstigt att jag börjat bo här så länge, känns nästan som igår då jag bodde i Luleå och hade valp. Nu har jag en tokig katt som värmer mitt hjärta så mycket varje dag även om hon går mig på nerverna väldigt många gånger också. Efter rensandet tog vi oss en promenad på Ica, ville väldigt gärna komma ut då det var så ljust och fint ute. Var riktigt härligt väder och man började genast drömma om att vara i Bredviken, sitta i bivacken, njuta och sen ta en tur med skotern. Underbart! När jag kom hem tog jag tag i resten av toalettrummet så nu är handfatet och toaletten renskrubbade. Är så jobbigt medans men så härligt då det är klart.

Ikväll kommer Patrik ut och det blir att se en film eller två, beror på hur mycket jag orkar. Känner att man samtidigt inte borde lägga sig så sent då man ska ta sig upp måndag morgon. Har ju bara två veckor kvar på VP så måste sköta mig, är väldigt länge sen jag misskötte mig dock. Har blivit väldigt duktig på att gå iväg fastän jag känner att jag inte orkar. Snart börjar min tid på Access och förhoppningsvis efter det min tid på en ny praktikplats. Allt kan bara bli bättre! Då det är min sista tid på VP gav jag förslaget om att baka mjölkfria cupcakes, så blir att vi måste leta upp sojaosten jag läst man kan använda till frostingen. Skulle kännas roligt att göra det så att alla på kommunhuset kan äta också och inte bara vi som tål mjölkprodukter. Har aldrig gjort cupcakes men någon gång ska ju vara den första eller hur?



Sist bakades det blåbärs och björnbärsmuffin på VP


Kommentarer
Postat av: Jimmy

gud vilken irreterande granne borde ju kunna be om ursäkt iaf

2011-01-22 @ 17:11:13
URL: http://bloggen.fi/mrvaliant

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0