Weekend

Inte ovanligt att jag är dålig på att uppdatera under en helg,  har inte haft orken eller drivkraften till att skriva.

I fredags åt jag middag hemma hos mamma och såg även premiär avsnittet av Let's dance, är det bara jag eller var det mycket sexskämt? Vad jag har läst nu efteråt så försvaras det i alla fall, jag bryr mig inte men finns säkert mycket yngre som ser programet också. Sen om dom förstår antydningarna är ju en annan femma, men dagens barn använder ju mycket mer ord än vad t.ex jag och mina syskon gjorde när vi var små. En gång blev jag kallad hora av ett barn på sex år, då tappade jag hakan. Men i alla fall, väl hemma igen såg jag lite film, satt vid datorn och blev sen lite nedstämd utan anledning så fick bli att sova på en gång då.

I lördags var vi som sagt på Eurasia och åt middag. Men dagen började med en dusch, sen äggröra och prinskorv efter det. Lite senare kom pappa och Kajsa ut och hälsade på. Pappa la in lite program på datorn och Kajsa försökte leka med Mirabelle, men hon blir mest nyfiken på dom nya ansiktena som dyker upp. Fick även bjuda på kaffe nu då jag har kaffebrygg och även kaffe. Pappa köpte hit kaffe och filter så att han kan dricka när han hälsar på, jag kan som sagt inget om kaffe. Kajsa var även jättesnäll och lånade ut sin mobil till mig då min har börjat se sina bästa dagar. Får bara hoppas att jag inte lyckas förstöra någon knapp som jag gjort på min egen. När dom farit började jag fixa håret och som vanligt till partymusik. Även om jag inte ska ut blir jag mer pigg på att fixa mig om det är partymusik i bakgrunden. På Eurasia åt jag självfallet min rätt, stekt kyckling i stark sås (59). Var som vanligt väldigt gott och väldigt trevligt då vi blev ett sällskap på sju personer. Mamma, syskonen, Kent och lillasysters pojkvän. Lars var hemma med Agnes ensam för första gången så dom fick pappa/dotter kvalitetstid. Efter Eurasia for vi en sväng på Coop vilket har börjat bli en liten tradition tror jag. Jag köpte hem slabangbakelser och avnjöt ena när jag kom hem. I dessa var det banansylt och inte en bananbit som det brukar vara. Gott i alla fall!

Igår vaknade jag upp väldigt nedstämd på grund av en dröm så begav mig hem till mamma för att det skulle gå över. Efter min dåliga period i somras kommer dessa stunder väldigt mycket motför förut. Tur att det går över när man får sällskap. Vi såg Marley & Me och sen beställde vi hem pizza, mums mums. Filmen var jättebra men samtidigt jättesorglig, usch vad jag hatar vissa scener och inte hade man någon som höll mig i handen. Avnjöt min sista slabang innan kvällens film Eragon, jag tycker om den fastän många klagar på att den är dålig. Ska väl läsa boken någon gång så fler blir nöjd.



Ego att ha mig själv som bakgrund? Äsch då!
Knappt fotat med mobilen än, därför pryder jag bakgrunden än så länge
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0