Bäcken

Nu har juni månad flygit sin kos och vi är redan inne i juli, snart kommer augusti och då fyller jag år! Men nu ska vi inte skynda så mycket att sommaren försvinner på en gång. Själv så har jag inte gjort så mycket av min sommar än men det kommer. Tappade kosten, motionen och min kraft men den är sakta men säkert påväg tillbaka. Hade sett fram emot den här helgen ganska länge då jag skulle få besök, men då han mådde för dåligt ställde han in det. Jag kan inte låta bli att tänka om och om igen på det där tack vare att man kunnat läsa aktiviteter på facebook. Kanske bara är jag som är paranoid men sen så har jag inte den mest natursköna bakgrund när det gäller tur med killar, vem kan man lita på?

I lördags vart jag mer och mer uppretad på grund av det här och då tog jag helt enkelt mina arga känslor och gick en rask promenad på 40 minuter för att kasta mina känslor i bäcken som jag skrev på facebook. Jag stannade faktiskt upp vid bäcken och tänkte; Nu kastar jag ner mina känslor! Efter det fortsatte jag i rask takt med lite ljusare sinne, kan ni tänka er att det hjälpte? När jag kom hem satt jag mig på balkongen en stund och läste Anne Franks dagbok för att kyla ner mig lite, det var så varmt att vara hurtig! Det är det enda positiva med morgonsol, man har en kall och sval balkong efter lunchtid. När mitt blod hade slutat koka packade jag ihop min middag, ramlösa och lite annat som jag tänkte ta med mig hem till Emma. Vi hade aldrig bestämt någon tid så jag gick hem till dom utan att veta om dom var hemma eller inte. Tji fick jag, dom var i stan! Som tur är bor ju våran pappa på gården brevid och han var hemma. Blev även bjuden på middag med han och Emil då alla andra i familjen också var i stan. Familjen KPP kom hem och Lars gjorde sig i ordning för Wheels, själv så dansade jag med Agnes och det tyckte hon var riktigt kul, vi skakade höfter till Shakiras - Waka waka. Våran kväll fortsatte med tjejfilmen En shopaholics bekännelser och sen Disney klassikern Oliver och gänget.

Hade tänkt vara duktig och promenera idag också (söndag) men då blev jag fjantig på grund av vädret. Det skulle bli för varmt med kofta och för kallt utan så jag stannade hemma. Men jag har inte varit helt sysslolös, idag har jag kokat mormor saft med Smultron smak. Finns inget bättre på sommarn än just mormor saft! Den saften kommer se perfekt ut i mitt perfekta sommarkann och glas set. Enligt klockan är det redan en ny vecka och vi får se vad den väntar. Hade tänkt ta mig till gymmet, jag måste! Har man måsten kan det bli jobbigt men jag vet hur värt det är i slutändan så nu är det dags. Borde även ordna en klipptid för luggen också, snart ser jag ingenting och tyvärr måste jag förnya mitt leg. Känns väldigt roligt då jag har en frisyr jag verkligen inte känner mig nöjd med just nu, men kan bara ta mig råd att klippa luggen, inte resten. Något tips på hur man ska styla håret?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0