I efterskott

Värmen tar kål på mina hjärnceller och även mina energiceller därför är uppdateringen väldigt låg. Jag vet att man inte ska klaga på värmen men jag tycker att man får klaga litegrann om man inte riktigt tål den. Har varit lugnt sen i torsdags men ändå inte.

I fredags hade jag Emma och Agnes picknick på förmiddagen ute på min gård. Det var riktigt mysigt med sommarsaft, bullar och självklart hade Agnes bäbisgodsaker. Hade tagit med mitt gamla barntäcke ut som Agnes fick ligga på men slutade också med att vi gjorde det i olika skift då Agnes väldigt gärna ville träna på att sitta upp, hon har blivit riktigt duktig! Efter att ha legat ute ett tag gick vi in för en vilostund och sen matstund. Agnes och Mirabelle är bästisar och själfränder sen Agnes kom till jorden. I början klappade Agnes Mirabelle så fint men det slutade med att hon slet hon i morrhåren, Mirabelle gjorde en grimas och gick därifrån. Senare på eftermiddagen kom Britt-Mari ut som planerat och vi var bjuden på middag hemma hos mamma, lasagne! Jag är som katten Gustaf då det gäller lasagne, jag bara älskar det. Våran kväll fortsatte med Sex & The City 2, underbart.

I lördags blev det en annorlunda grillning för det var bara jag, Eve och Emil. Så vi hade en syskonmiddag ihop tyvärr utan Emma. Ett tag efter middagen skulle Eve och Lars till stan på fest så då for jag och Emil över till Emma för att se film. Vi såg Jurkyrkogården och sen såg jag och Emma lite på Spartacus, en serie vi alltid har trott skulle vara skitkass men ändå fastnade vi i just det avsnittet. Resten av helgen har det nog inte hänt så mycket.

Igår åkte jag in en snabb sväng till stan för att lämna in ett papper, sista gången jag lämnar in ett sånt! Blir även sista gången jag söker pengar nu, vilket himmelrike! Då kan ingen snobbrumpa komma och klaga i alla fall. Fick besök med mig hem från stan och vi umgicks tills han tog bussen hem vid 17 tiden. När han hade gått ut genom dörren började jag med min middag, kycklinggryta med gourmét sås. Lite senare kom Emma ut då vi skulle baka inför Lars födelsedag som faktiskt är idag, grattis Lars! Vi hade roligt åt mycket och även åt lite men tårtan blev bra i alla fall. Klockan 18.00 ska jag hem till familjen KPP och fira Lars tillsammans med några få tappra själar, skämt åsido nästan hela min familj är borta den här veckan. Pappa och mina småsyskon har rymt hem till Kajsa i Vilhelmina för en liten semester. Själv så rymmer jag till Åsele på torsdag och stannar till söndag i och med marknaden.





Att räcka ut tungan är det roligaste jag vet!





Bästisarna håller kolla på varandra



Agnes höll däremot inte lika bra kolla på maten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0