Bönan

Nu har det hunnit gå ett tag sen jag uppdaterade i alla fall fastän det inte var tänkt så, men jag har haft fullt upp. I tisdags for jag på gymmet för att för första gången köra halva programet jag fått. Jag har delat upp det så att ena passet kör jag armar och axlar, andra passet kör jag ben, rygg och mage. Kan lova att mina rumpa är som ett enda stort blåmärke efter konditionsträningen, sadlar och min rumpa går inte ihop! På kvällen kom storasyster ut som hon alltid gör på tisdagar men den här gången sov hon över vilket inte händer så ofta, det var riktigt kul. Vi började se Ugly Betty på natten och klockan började bli alldeles för mycket men ingen av oss ville stänga av, samma hände dagen efter då vi såg det medans vi åt lunch. När vi tillslut vann över vårat UB begär så gick vi hem till storasyster och hennes lilla familj. Agnes sprattlade till som en säl av lycka då hon såg sin mamma, tyvärr blir hon inte lika glad åt att se mig men det ska vi nog ändra på. Under förmiddagen fick Agnes bada och hon älskar det först då hon kommer ihåg att hon kan plaska, filmade när hon badade och sen när jag visade hon filmen började hon plaska direkt då hon plaskade i filmen. Lite senare gick jag hem en sväng för att tvätta och äta middag, när allt var klart gick jag tillbaka till familjen KPP för att umgås ännu mer. Hade väldigt roligt åt Agnes då hon satt och skrattade åt sig själv för att helt plötsligt börja grina några sekunder, sen var hon glad igen. Då humöret var på topp igen gick vi ut på gården och gungade, lillan är så stor! Blev en sen kväll med filmen What women want och sen gick jag hem till mitt för att packa gymväskan inför idag.

Trodde verkligen inte att jag skulle klara av att köra båda konditionspassen idag då jag har så ont i rumpan men hej vad det går jag gjorde precis allt jag skulle idag! När jag var klar gick jag ner i omklädningsrummet och duschade innan jag skulle möta Britt-Mari, hon skulle få sina kuddfodral som hon beställt med mig via en katalog och hon var även snäll att bjuda mig på middag och efterrätt på Allstar. Till middag åt jag entrecote, pommes och chipotle bearnaise. Till efterrätt blev det chokladpannacotta med grädde, mums! Under kvällens gång hade vi en jättebra servitör vid namn Ola, han har en väldigt härlig dialekt men kan inte placera den någonstans. Blev en väldigt rolig utekväll då båda var trötta så vi verkade mer eller mindre dyngraka, men då underhöll vi i alla fall resten av gästerna. Kom hem för snart två timmar sen och har hunnit med att dammsuga och stryka gardiner, äntligen så har jag ett par sommargardiner som inte är snea! Hittade mina gardiner under rea så chansade för att se om det här paret var raka och det var dom.

Det har regnat lite från och till ikväll men jag hoppas verkligen på sol imorgon. Som det ser ut just nu ska jag och familjen KPP fara på Gammlia och strosa runt. Vet inte hur många gånger man varit på Gammlia genom åren men dit kommer man fortsätta fara. Mysigare ställe i Umeå får man nog leta efter, blir även Agnes första gång så vi får se vad hon tycker.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0