Ingen rast ingen ro

Är mycket som står på schemat nu fastän man har fått sommarlov. Hade min sista dag på praktiken igår vilket känns både bra och dåligt. Kommer självklart sakna mina barn och den underbara personalen men välkomnar verkligen sommarlovet med öppen famn. Igår kväll kom Emma förbi och vi började med två tårtor av fyra inför dopet, vad för tårtor vi gör är hemligstämplat fram tills på lördag. Idag steg jag upp tidigt på min första lediga dag för att närvara vid lillebrors examen, kan ju inte missa då han går ut 9an. Han fick både blommor och examensdjur att hänga runt halsen vilket han ansåg var för seriöst, han gick ju bara utan 9an. Själv så tycker jag att han har kämpat riktigt bra fastän han har varit skoltrött, då förtjänar man lite extra.

Snart kommer Emma hit för att fortsätta med bakningen men jag har faktiskt tjuvstartat, har redan en botten i ugnen. Vill överraska med en färdig botten då hon kommer innanför dörren. Blir intressant att se hur den urartar sig inne i ugnen då det är första gången för mig. Har också tvätt ikväll men orkar inte lägga så mycket kraft på det, kör det mesta i samma maskinen med tankegången om att det bli rent nog i alla fall. Blir att lägga sig i tid ikväll också för imorgon är det ingen mindre än lillasyster Eve som tar studenten! Jag minns när jag själv tog studenten och oj vilken gläjde man kände, ingen mer Östra! Lite roligt att man tänkte så eftersom jag ska börja på Viva Komvux som nu förtiden ligger på just Östra. Ska man skratta eller gråta? Skämt åsido, det känns ganska bra att komma tillbaka till en skola där man gått, för där hittar man ju i alla fall.

Dopet närmar sig med stora steg och det ska bli riktigt roligt. Är samtidigt väldigt nervös inför dopet också, varför vet nästan ingen om men det får förbli en hemlighet. Har i alla fall världens bästa doppresent enligt mig själv, väl genomtänkt och utförd. Allt från present till presentpapper är perfekt!




Snyggt ritat om jag får säga det själv





Grattis till examen! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0