Stadspremiär

Idag fick jag oväntat besök av Emma och Agnes innan det var dags att gå ut till bussen. Eller ja, oväntat och oväntat var det ju inte då vi skulle in till stan tillsammans men vi skulle mötas på bussen. Tappade farten i att göra mig i ordning men vi kom oss ut i god tid i allafall. Det var inte Agnes premiär för att åka buss men att gå på stan och shoppa var en premiär. Efter en stunds skumpande och gnölande i bussen så somnade Agnes som en trasdocka i Emmas famn enda tills vi var framme i stan. Först gick vi på Mcdonalds för att mumsa på cheeseburgare och även låta Agnes äta en sorts puregröt, skitsmart! Ibland var det svårt att få mat i sig då det fanns så mycket nytt att kolla på och oj så mycket människor det finns. Tillslut var vi alla tillräckligt mätta och belåtna för att bege oss ut på stan. När vi hade promenerat en stund så somnade Agnes i vagnen så allt gick väldigt smidigt.

Inne på H&M köpte jag en ny bh som jag kollat på länge, nu var den till och med på rea så den gick under 100 lappen. Köpte också en ny tunika/klänning som jag redan har i två andra färger sen i somras, den här gången en vin/rost röd färg. Inne på Lindex blev jag en sjal rikare, har länge sökt en bra leopardmönstrad sjal och nu fann jag en till vettigt pris. Hade gärnat velat ha en ljusare modell men den här gick bra ihop med mina färger. Mötte även upp Britt-Mari och Bea inne på affären och även Erika dök upp. Nere på barnavdelningen blev Agnes en riktig gladskit av en klänning som Emma höll upp. När Agnes kollade på Britt-Mari var humöret okej men direkt hon vände sig mot klänningen så sken ansiktet upp i ett stort leende. Knappt sju månader och redan klädgalen? Klockan började närma sig 16 då vi bestämde oss för att äta glass samtidigt som lillan behövde sin mat så vi satt utomhus och bara njöt. Lite senare kom pappa och hämtade upp oss vilket var väldigt uppskattat, snäppet lättare att åka bil än buss.

Blev en sen middag för mig ikväll då jag varit rätt nöjd sen jag var inne i stan och min kväll kommer nog att fortsätta med MSN eller kanske en film. Imorgon bitti ska jag åka förbi på Tomtebo med mitt närvaro papper och få den efterlängtade underskriften, vad som händer sen är ännu ett oskrivet blad.

Sovandes trasdocka



Ibland var fantan mer intressant än maten



Men det kommer ju inget!



H&M 99 :- (Bhn kostade 75:-)



Lindex 99 :-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0