Transparang

Min morgon började inte så bra, jag var bitter och trött. Ville verkligen inte stiga upp idag men visste att jag hade en bra dag som väntade. Förutom träningsvärk och skavsår har jag fått mig många skratt på praktiken. Höll i skapandet alldeles själv då dom flesta ordinarie var på kurs, så min förmiddag började med att pyssla så att vi hade ett visningsexemplar att visa upp på samlingen innan mellis. På eftermiddagen körde vi igång med skapande men istället för i början sex barn blev det bara fyra vilket samtidigt var skönt. Det vi skapade idag kallas för vårtransparanger.

När dagen var slut vandrade jag till busshållsplatsen och om inte idag då jag väntar sällskap på bussen så blir jag erbjuden skjuts hem, tackade nej och stod kvar i ungefär 15 minuter till och väntade. Tack i alla fall Leif! Mötte upp Britt-Mari på bussen men fick stå till Innertavle, damen som satt brevid verkade väldigt sur av sig och gjorde miner då vi pratade. Blev en sväng på Ica innan det var dags att massakera kycklingen, salladen och dressingen. Första gången jag bjuder på hemmagjord rhode island dressing och den blev rejält uppskattad vilket känns roligt. Lite senare kom Emma ut som planerat, blev allmänt mycket prat och skratt som vanligt, underbart! Bjöd även Emma på kycklingsallad ikväll, kul att få höra kommentarer om dressingen helt klart. Senare när hon är påväg hem ser jag att hon står ute på gården och fotar, lyktstolpen trodde jag av någon anledning. Men det visade sig att det var en igelkott ute på gården så jag sprang ut i mina innecrocs för att lyckas fota den lilla sötnosen. Älskar verkligen igelkottar!

Imorgon är jag ledig vilket ska avnjutas med en sovmorgon, sova bort lite träningsvärk kanske. När jag vaknat till liv och blivit en människa tänkte jag gå ut på byn och fixa några små ärenden. På torsdag hoppas jag besöka gymmet igen men då med skavsårsplåster på. Mina lår känns som stål och mina hälar som öppna sår, det är tecken på väl utfört arbete.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0