Rosa moln

Min valborg började som sagt dåligt eftersom jag inte kunde få igång min dator och på grund av det kunnat förlora många värdefulla bilder. Gjorde mig tillslut i ordning inför kvällen i sann rockabilly anda, rutig klänning, eyeliner och röda läppar. Senare blev jag, Eve och Viktor hämtade av pappa då vi även var ditbjudna på middag innan bilarna skulle börja rulla till Övik. Vi bjöds på en jättegod stek och taggat sällskap. Vi kom oss iväg strax efter 19 och närmade oss Övik just före 21, tar lite längre tid då det är toa pauser inberäknat men vad gör det? Spelningen hölls till inne på Brux, det var riktigt fint med kristallkronor och stilren inredning.

När vi hade hunnit vara där en stund kom Hank T Morris upp på scen och det var ett rejält drag vill jag lova. I början var vi några få på dansgolvet men efter pausen blev det proppfullt. Jag valde då att dricka vatten och ta det lugnt innan bandet jag väntat på jättelänge skulle komma upp på scen. När Hank T Morris var klar så tunnades det ut på golvet och jag ställde mig på en gång längst fram vid scenen, fick även med mig pappa och Kajsa. Tror vi väntade i just över en kvart innan JLT äntligen kom upp på scenen men den väntan var det verkligen värt. Med min längd hade jag nog inte sett ett skvatt om jag hamnat längre bra. Lite senare kom även Eve, Viktor, Kia och Leif brevid oss så Sävar gänget var samlade. Det finns knappt ord för vad jag kan säga om JLT och hur underbart det verkligen var. Den energin dom hade spred sig över hela lokalen och folk blev som tokiga. Var nog inte långt ifrån att vissa flickor slet av sig trosorna och slängde upp dom på scenen. Jag lyckades få Johns plektrum, det är till och med rosa, vadå lycka? Precis innan vi skulle gå ut för att fara hem såg jag JLT vid utgången och då var jag snabb fram med kameran så att jag fick ett kort på mig med John och Eve ett med Martin. Hade velat ha ett kort med Joakim också men han var mitt inne i en diskussion så ville inte störa.

Tillslut rullade vi hemåt och efter en visit inne på Max hemma i Umeå så åkte vi vidare hemåt. Väl hemma var klockan runt 3 och jag hade planerat att gå i säng på en gång. Fick för mig att starta en film och försöka få igång datorn och efter en stund som ett mirakel gick den igång! Så åt helvete med den sömnen, jag var tvungen att passa på att bränna ut alla bilder. Från att ha tänkt lägga sig 03.30 blev klockan 06.30, men det var det värt.

Man kan kort sammanfatta att jag hade världens bästa kväll igår. Fick se mitt favoritband, fick plektrum, foton och datorn gick igång! Svävar ännu på rosa moln och sjunger på JLTs låtar för mig själv. Kan livet bli bättre än vad det var igår?



Rockabilly systrar för alltid  <3



Hank T Morris



JLT <3







<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0