Rollin'

Idag har jag verkligen förtjänat en klapp på axeln eller två av mig själv. Promenerade i en timme innan min praktik och efter praktiken for jag ner på stan, åt kycklingsallad och sen tog jag mig en vända på över 1 km på löpbandet i rask promenadtakt, 4,9 om jag inte minns fel. Fastän fötterna brann från förmiddagens promenad så gav jag mig upp på bandet, nu har jag äntligen ordnat träningskort på USM. Av dagens motion att döma så är jag taggad på mer!

Varit en lugn och bra dag på praktiken. Går bara två timmar på torsdagar och då är det alltid mellis som står först på tur. Efter mellis hade barnen valfritt och jag fortsatte med mitt pyssel vid sidan om samtidigt som jag strök några pärlplatt byggen. Jag har nämligen också lagt pärlplattor som idag nästan blev en färdig ask, resten görs imorgon så resultat kommer upp då. Blev måttligt populär då jag stod och strök idag då det är något barnen vill ha gjort direkt dom är klar men finns ju inte alltid tid till det. Fick också veta idag att jag är välkommen att stanna i alla fall maj ut eftersom det tunnas ut rätt fort efter det. Fick även förslaget om att testa på förskola men känner mig osäker på det eftersom jag alltid varit inne på fritidspedagog, vet inte riktigt hur mina kontakter har förstått varandra. Att dom ser det möjligt att jag får vara kvar längre känns underbart, ett tecken på att jag varit relativt duktig och fungerat bra med personal och barn.

Imorgon blir det nog lugnt också förutom att det är fredagen den trettonde, vad kan hända då? Bussen sprängs eller kanske hela skolan? Hemska tanke, sånt där är bara humbug enligt mig för i fjol hade jag en bra fredagen den trettonde tillsammans med Britt-Mari kvällen innan min födelsedag. Hade jag inte fått förlängning hade det varit min sista dag imorgon så jag ser det mer som en tur dag nu. Jag behöver verkligen all tid jag kan få för att allt ska fungera. Att få vara på min praktik ger mig styrkan att tackla allt som sker här hemmavid. Förutom dödsfall är det även sjukdom som vistas i faggorna, ibland vill man bara förstå varför. Kommer man någonsin göra det? Cancer är en modefluga som inte får vara kvar för att stanna!



Keep on rollin'


Kommentarer
Postat av: Nocturnal Depression

Perda! Löpband är det bästa. Har själv lyckats gå ner ca 50 kilo med löpbandet och att äta rätt. Dvs på fasta tider, mindre mängd och dra ner på kolhydraterna.

Prova kör med ett par 1 till 3 kilos hantlar samtidigt på löpbandet så tränar du överkroppen med och får mer kondis.

2011-05-16 @ 16:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0