Sega veckan

Den här veckan har inte börjat bra, den har kantats att ryggont och trötthet. Har somnat på soffan varje dag i minst två timmar och tyvärr blir man inte mycket piggare av det. Som de flesta vet åker jag till Gällivare imorgon bitti och alla kan nog inte förstå hur jävla glad jag är! Samtidigt känns det nervöst, vi har inte setts på 86 dagar. Då kommer de fula tankarna om att man kanske inte är lika fin som sist och så vidare. Jag vet, fjantig tanke då Johan älskar mig för den jag är. Men ibland måste man väl ha lov att få tillfälligt tuppjuck?

Idag hade vi bara en lektion vilket var riktigt skönt, tyvärr är jag nyvaknad som vanligt nu. Morgonens lektion bestod i alla fall av dissektion. Vi dissikerade maskar, nu kan man ju tro att maskar inte har något annat än segment men det har de! Var väldigt pillrigt att klippa upp masken utan att förstöra några organ, vi råkade tyvärr klippa sönder tarmkanalen men dissektionen gick bra i alla fall. Efter lektionen for jag på Ica och handlade med mig ett lager till tågresan. På första turen har jag en xl risifrutti, ramlösa granat äpple och två polarmackor med ost. Efter bytet laddar jag upp med en mix sallad med kyckling, kycklingspett, kräftstjärtar, melon, majs och mangocurry dressing. Har även med mig en påse godis och en liten trocadero. Är det påsklov så är det?

Igår hade jag mitt biologiprov vilket inte kändes så bra, man lär sig alltid det som knappt är med på provet. Kan bara hålla tummarna på att jag har lyckats få G i alla fall. Vet inte vad det är men har en period då inget jag läser fastnar. Förhoppningsvis får jag mer energi nu när jag får vara med Johan men som Annica sa igår; Du ska klara av att gå också. Nu blev det inte ordagrant men någon mer än jag som fnissar åt den raden?

Jag och Johan åker nog neråt på tisdag, om vi överlever Ikea i Haparanda det vill säga. Jag bad om att få åka förbi då Ikea har en rullgardin med rätt mått för mina konstiga sovrums fönster.  Äntligen kanske jag kommer att få sova lite bättre? Vi hörs i alla när vi hörs, jag kan nog inte nås på telefonen så ofta men det ordnar sig.

Puss och kärlek på er andra och ha en trevlig påsk!



Två favoriter på samma bild, kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0