Knatter, knatter

Blev en väldigt lugn morgon i morse då min snälla mage valde att ge upp. Vilade en timme på soffan innan jag kände att jag klarade av att äta och ta mig iväg på diverse saker. När jag kom fram till skolan skrev jag min krönika, tog en timme och är faktiskt ganska nöjd. Åt lunch tillsammans med klasskamrater innan det var dags att gå till programhanteringen där vi gjorde en snabb genomgång av excel, minns inte så mycket från gymnasiet och dessa små detaljer fick jag då inte lära mig då. Men kollar man på vilken lärare jag hade så är det inte heller så konstigt. Efter programhanteringen var det dags för domen i psykologi. Fick bara G på provet men det är ju i alla fall bättre än IG. Min lärare ser att jag kan men jag måste lära mig att gräva djupare, så får se hur jag lyckas med det på nästa prov. Fick i allafall en komplimang angående min skrift, det är visst alltid lika roligt att läsa det jag skrivit då jag skriver bra och fint. Känns roligt att jag får en bra kommentar angående det nu den här terminen också.

Som vanligt är jag helt död på tisdagar och torsdagar men jag ska se till att läsa lite om den industriella revolutionen tills i morgon och så ska jag nöta några gånger på talet som är imorgon bitti. Break a leg!

Förresten, vore det intressant om jag lägger upp mina svenska arbeten här så att ni kan få läsa? Vissa arbeten kommer jag inte att lägga upp beroende på vad de handlar om då jag gillar att skriva personligt men det mesta kommer nog att vara fritt fram att läsa. Får ofta komplimanger för mitt skrivande och vore roligt att komma igång lite och se vad andra runt om mig tycker och tänker. Man kan aldrig få för mycket ris eller ros.



Lånar en bild från storasyster på Agnes då hon äter semla. Hon må vara Emma och Lars dotter men nog ser man vem hon brås på helt klart!


Kommentarer
Postat av: EmmaKP

<3



kul att få se vad du skriver sen :)

2012-02-23 @ 20:25:51
URL: http://emmakp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0