Sunny side up

Har hänt litegrann sen sist, jag och Johan har varit ihop i sex månader vilket känns helt sjukt. Känns däremot mer sjukt att vi inte har träffats på en månad, men så är det ibland när man bor långt ifrån varandra. Kan ju säga att jag saknar han väldigt mycket i alla fall, väldigt, väldigt mycket! Älskar dig mitt lilla mumintroll.

Haft en underbar helg och imorgon börjar allvaret igen som egentligen ska ha börjat idag men än är dagen inte slut. I fredags åkte jag hem till Sävar men innan det köpte jag sex stycken likadana vinglas som jag fick i julklapp så nu har jag tolv stycken. Blev även lite barnplagg och lunch att ta med hem. På kvällen åt jag och mamma middag på Rapdio då vi skulle vidare på samma område till ett spa som heter Landa mjukt har jag för mig. Där fick vi först 30 minuter klassisk massage vilket min rygg verkade behöva. Min rygg knakade på två ställen och fick även veta att jag har stel rygg, mest över skuldror och nacke vilket inte kom som en överraskning. Efter att båda fått massage så la vi oss i en jacuzzi i nästan två timmar, vi drack bacardi breezer, åt chips och hade det allmänt trevligt bara. Det här är verkligen något man borde unna sig ofta! Är väldigt tacksam över hela kvällen. Jag och mamma avslutade senare kvällen hemma hos henne med början av filmen A cinderella story, en av mina favoritfilmer.

När jag klev upp på lördag morgonen så tog jag och mamma först varsin dusch innan det blev varma mackor till lunch. Efter det åkte vi in en sväng till stan, lämnade av mina saker hemma och sen åkte vi vidare till Obs. Tog sin tid då det var klädprovning hit och dit men såna dagar behöver man. När vi kom hem till Sävar igen mötte vi upp Emma och Agnes vid Ica, innan vi gick in och handlade blev vi bjudna på varmkorv av mamma från Puttes kiosk vilket satt riktigt fint i magen. Hemma hos Emma bjöd mamma också på chokladbollar så vi blev väldigt bortskämda. När Agnes hade fått sin middag så bjöd Emma på parisare och bröd, mums! Blev mycket bus med lillan fastän hon hade feber stackarn men jag kunde inte låta bli att snurra runt runt med henne då det är något hon älskar.

Idag så har jag hittills tagit det ganska lugnt fastän jag borde ha pluggat redan men har inte mått så bra så fick lägga det åt sidan. Har varit och är riktigt fint väder idag, solen håller däremot på att gå nu mer men än skiner den! Var runt -1,2 grader och sol då jag valde att promenera till M-hem centrum för att handla mat till middagen då jag inte har så mycket hemma efter en vecka som gått. Ikväll blir det hemmagjorda köttbullar för hela slanten och sen så ska jag studera.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0