Gott & Blandat

Nu har en skolvecka gått däremot så har jag inte varit 100 % närvarande. Imorse fick jag inse fakta att det var toalett och soffläge som gällde, alltid lika roande då min mage ger upp. Haft ont i magen hela veckan är så mycket i tankarna just nu så man blir alldeles spak i kroppen. Min ansökan till CSN har inte ens fått ett beslut än så vet ingenting om pengar och har inte så mycket pengar kvar, är med all säkerhet på grund av skolans fummel med min registrering för en annan som ansökte om CSN samma dag som mig har fått sitt beslut. Sen så gör det mycket sitt att jag saknar Johan så in i norden och att jag vet att han saknar mig lika mycket. Ibland borde det verkligen finnas en maskin som gör att man transporteras på några sekunder, då hade vi kunnat träffas varje dag med ändå hinna med vårt. Blir lite extra jobbigt att vara utan han då jag mår lite dåligt också, inte riktigt kommit in i skolgången än och så självklart strulet med pengarna. Har fått alla räkningar men inte förens idag jag har velat öppna dom. 

Hade tänkt vara duktig idag att studera hemmavid men inte blivit något av det heller, har mest varit liggandes för att samla krafter inför stadsturen, åkte ner på stan för att kolla efter en kursbok och sen behövde jag fara på affären en sväng. Har diskat undan två små mindre berg också vilket tar lite på krafterna men ville ju ha det lite städat då mamma och lillebror skulle dyka upp. Förutom deras sällskap fick jag en semla också så nu ligger jag före Johan i semel ätandet. Det är inte så att vi tävlar men jag fick en semla hos pappa förra helgen och då vart han lite avundsjuk så kände mig tvungen att skriva ut det. Apropå pappa, har helt glömt bort att skriva om förra helgen och så vidare. Torsdagen så åkte jag hem till familjen KPP där blev jag bjuden på leverbiff med ris, på fredagen blev jag bjuden på hämtmat från Eurasia hemma hos mamma med hon och Kent och på lördagen hade jag "bjudit" in mig hos pappa på middag. Där blev jag bjuden på baconlindad kycklingfilé fylld med vitlök och ört ost, till det friterade vi pommes frites och testade en ny dressing, chilicurry! Kan lova att den middagen var en mat för gudar, jisses så perfekt det vart med chili curryn.

Idag ugnsstekte jag min laxbit på just ett kilo så fick mig lite god mat nu också! Imorgon blir det att bli bjuden på Eurasia med familjen, tack så mycket. Men innan middagen ska jag hem till familjen KPP där det står fika på schemat då Agnes har namnsdag. Vi brukar inte fira namnsdag men Emma tyckte att det kunde passa med något roligt nu då vi är mitt i vintern och visst stämmer det?

Jag hoppar väldigt mycket just nu känner jag men vill också berätta om i måndags, jag och Britt-Mari skulle umgås och vi åkte till Ica för att handla middag. Väl framme på M-hem centrum mötte vi en kille med pizza kartonger så nog testade vi pizzan alltid. Vi bestämde oss för att ta med pizzan hem men bussen skulle komma om åtta minuter så Britt-Mari tyckte att vi skulle gå hem, under tiden vi gick passerade två bussar, tji fick vi. Värmde upp pizzorna lite i ugnen och sen åt vi, efter middagen kom en granne förbi som kallas Junior. Vi träffades första gången vid busshållsplatsen samma vecka som jag skulle till Gällivare. Han sa hello och vi började prata, så nu har man lärt känna en människa på området förutom min kusin och hennes sambo som bor häromkring också det vill säga. Var lite svårt att hänga med ibland åd Junior pratade eftersom han mest pratar engelska men han vill väldigt gärna öva sig på svenska med mig så varför inte. Han kommer ursprungligen från Afrika och berättade lite om deras kultur och hur de beter sig mot kända som okända människor. Han undrade vad vi svenskar egentligen gjorde på våran fritid och jag kunde inte komma på något vettigt svar. Det var något jag tog upp under psykologin med två klasskompisar och vi kom fram till att sen dator, mobil och allt vad det heter så har vi blivit mer inneslutna. Det kanske vi borde göra något åt? Är det någon som håller med? 



Älskar dig till månen och tillbaka och ännu längre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0