Fullt upp

Har ännu en gång varit lite halvklass på att uppdatera men hey, det är sommar! Eftersom jag var borta ganska länge så blev mina dagar fullbokade när jag kom hem.Måndag till onsdag sov Emma över hos mig vilket var jättemysigt! Vi mötte upp varandra i måndags nere på stan och började våran stadstur med lunchbuffé på Eurasia vilket satt som ett smäck i magen. Efter det började shoppingen, unnade mig lite nödvändigheter i klädväg som jag behöver och velat ha, dagen avslutades på Hemmakväll och senare med en god middag och film. Tisdagen flöt på i lugnets anda och Britt-Mari kom förbi och umgicks med oss och på onsdagen åkte jag och Emma ner till stan tillsammans då jag skulle fixa naglarna. Jag slog av sammanlagt fyra naglar på grund av längden, jobbet och frånvaron så har inte känt mig riktigt hel, men nu är det i sin ordning. När jag var klar hämtades Emma upp och jag for vidare för att få luggen klippt och efter det bar det av till tvättstugan. När jag hade dragit igång tre maskiner fick jag besök av mamma och Emil, vilket jag inte hade förväntat mig så när ringklockan plingade blev jag lite fundersam.

Helt plötsligt var det torsdag och kvällens planer var middag och bio med Britt-Mari, vi gick och såg Cockpit vilket är en jätterolig svensk film. Den rekommenderas varmt! Jonas Karlsson är en av mina favoritskådespelare så har ni inte sett filmen, gör det! Nästa dag mötte vi upp varandra igen för att grilla och äta gott, då var även Sara med vilket var jättemysigt. Helt klart något vi borde göra fler gånger. Igår blev det grillat hemma hos mamma eftersom hon fyller år på tisdag så det var full rulle med släkt och vänner, underbart! Köpte fina och ovanligt stora rosor till mamma på Ica så hon fick en tidig födelsedagspresent, köpte även skavsårsplåster då jag fått ett som heter duga. Maten var som vanligt jättegod och Agnes var som vanligt supersöt! I början på firandet var hon lite blyg men sen sprang hon runt och njöt för fulla muggar av all uppmärksamhet hon fick. Jag stannade kvar i Sävar över natten och fick därför äta grillat till lunch idag vilket inte satt helt fel efter en blöt kväll.

Imorgon bär det av till Sävar igen, passar på då mamma har ärenden i stan för då sparar jag in lite på bussresor, passar på att umgås med familjen då det bär av uppåt snart igen. Kommer inte att stanna uppe lika länge som sist, allt för mycket händer i augusti för att jag ska kunna det. Mini är beräknad 12e, jag fyller år 14e och skolan börjar 20e. Men den 6e firar jag och Johan ett år tillsammans vilket känns jättekonstigt. Det känns nästan som igår vi träffades men så är det ju inte.




Aj!




Avslutar med något vackert


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0