Kort resume

Jag är lika seg som vanligt på att uppdatera, seg som kola. Men nu närmar sig min andra termin sitt slut och det är prov, på prov, på prov plus uppgifter utöver det. Har försökt att lägga studierna lite åt sidan nu under de senaste helgerna men har självklart pluggat något i alla fall men inte i lika stor utsträckning som det kan bli beroende på ämne det vill säga. Umgås så mycket jag hinner med familjen och vänner men det blir mest med familjen och dit räknas ju Britt-Mari då vi känt varandra så länge. Vi ställer inga krav på varandra när vi umgås som många kan göra, vi kan se film utan att prata öronen av oss och det är ok att somna under filmen. No hard feelings här inte.

Jag tror att det går bra i skolan, jag hoppas i alla fall det! Ligger på MVG i svenska c i alla fall vilket känns sjukt roligt, har bara ett tal och en inlämningsuppgift kvar. Redan innan jag hade satt mig sa min fröken att jag var en av de som hade det bästa talet och skriften. Mitt engagemang och mina små ordval gör allt perfekt. Bad om att få det där skriftligt så vi ser väl, haha! Är lite stressad över min sommar än men allt ska ju ordna sig på något vis, kommer att bli några samtal fram och tillbaka för att ordna allt. Har sökt till min tredje och sista termin på komvux, ialla fall när det gäller slutbetyget för jag ska ha mitt slutbetyg i julklapp och hör sen!

Så, vad har hänt sen sist? Skola, umgänge med familjen och lillebror har hunnit bli 17 år gammal, jisses. Har även varit på min första fågelskådning i och med biologin, gillar att kommunen byggt upp ett fågeltorn och en plankbro 900 meter in i skogen, underbart.

På tisdag kommer Johan ner och oj så både han och jag har längtat! Han skulle egentligen på en kurs i Skellefteå med jobbet under påsklovet men den blev uppskjuten på obestämd tid. Nu har de bokat kursen igen och den här gången är den belägen i Baggböle vilket inte är långt härifrån så gissa vem som ska bo hos mig?

Det får räcka för den här gången, ska inta soffläge och njuta av den sista ledigheten innan allvaret imorgon.





Snart är det dags igen, längtar tills man kan sitta utomhus och njuta


Kommentarer
Postat av: Therese

Hehe okej, hon är fin hon :)

2012-05-09 @ 14:07:06
URL: http://tessiiestankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0