Happiness

Häromveckan så hade jag fullt upp med ärenden som sagt. I onsdags så åkte jag, mamma och Britt-Mari till
Ersbodas handelsområde som det så fint kallas. Inhandlade en kruka till min orkidé, ljusslinga till balkongen och så chokladkalendrar till mig och Johan. I fjol fick han öppna en av mina då jag hade två, skickade även med den ena så tänkte nu ska han få en helt egen. Ja, vi är båda vuxna men vi båda gillar choklad och en chokladkalender är mysigt! Men i allafall, innan vi gick till Rusta så fick jag en varmkorv av mamma så tyvärr inte var så värst varm. Under tiden som vi åt så ringde Johan och berättade att han var påväg ner. Underbart! Går inte att förklara hur sönt det var att få vara i hans famn den natten. I torsdags följde jag, Johan och Eve med Britt-Mari på stan då hon skulle shoppa inför min fest. Det slutade med att vi tre gick på stan medan damen fick hjälp av sin kusin i en butik. Efter det åkte jag och Johan till Ålidhem för att hämta ut tre paket och så handla inför kvällens middag som blev kinagryta! Oj vilket dåligt humör jag var på, hade så ont i fötterna sen stadsturen, lägg till lite trötthet och hunger på det så blir ingenting bra. Jag tyckte att matlagningen tog hundra år och stod där och surade medan jag wokade. Johan erbjöd sig att göra resten också men jag var envis och skulle stå där och sura. Tillslut fick vi god maten i allafall och då blev jag på bättre humör. Mina paket bestod av två jackor och så en födelsedagspresent till en viss liten dam som fyller hela två år i december. Valde en av jackorna och ska ordna bild så fort som möjligt, för er som inte har sett den kan jag säga; man ser mig!
 
Helt plötsligt var det fredag och det var dagen för min fest. Först var det dock skola som gällde, då jag sover så dåligt på grund av min förkylning satt jag mest och gapade på lektionen. Efter skolan fick Johan lov att hämta upp mig då jag var helt slut. Tillsammans så ordnade vi resten hemma inför festen och vi tog oss även en liten tupplur. Vi blev inte så många på festen så det kändes lite tråkigt men sällskapet var desto bättre i allafall. Blev lite irriterade på en granne dock, klockan var just över 20 och han gnällde på basen? Men sen att Emil gjorde sina kända skrik på natten gjorde ingenting? Kvällen bestod i allafall av skratt, skrik, sång, dans, musik och spel med mera. När alla gäster hade farit hem så skulle jag, Johan och Emil se en film för att varva ner innan vi skulle sova. Men den filmen fick inte så mycket uppmärksamhet då det var en ensam fylleskalle utomhus som ville komma in och festa. Hallååå, får jag koomma in? Jag sööker efter fest! Först trodde vi att det var en kille men det visade sig vara en tjej. Ja, vi hade väldigt roligt åt det där, speciellt Johan och Emil. Tillslut tog vi oss i säng och ja herrarna sov nog ganska bra men det gjorde inte jag.
 
Är så sur över att jag blev förkyld igen! Hann bli piggare några dagar men sen så kom det tillbaka och det med en rejäl smäll. Efter fredagens fest hade jag knappt någon röst på hela lördagen. Röstlös eller inte så for jag och Johan hem till Sävar och hälsade på hos familjen KPP. Där blev vi bjudna på hamburgare till middag och lite senare kom pappa och Kajsa ut med mums mums. Senare på kvällen åt vi även glass och syskonkaka eller vad den nu hette. Var riktigt roligt att få umgås med KPPs som vanligt och extra roligt nu då Elmer vuxit så mycket sen Johan var här nere sist. Men tyvärr så är det ju söndag efter lördag och igår var det söndag. Jag har alltid problem med att vara ensam på söndagar, blir lätt lite nedstämd. Kom fram till att det kan bero på att antigen är jag ensam eller så är det den dagen Johan åker hem. Inte så konstigt att jag ogillar söndagar. Det var lite om min vecka 46, en bra veckan fastän förkylningen tog över min kropp igen. Fick ju vara med min Johan några dagar och då blir allting så mycket bättre.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0