Ärendevecka

Snart bär det av uppåt en vecka och oj som jag har längtat, vet dock att även en annan person har längtat. Det är ju inte så konstigt då vi är som gladast när vi är tillsammans. Den här veckan har fått bli lite av en ärende vecka då jag har velat hinna göra så mycket som möjligt. Däremot så har min förkylning satt stopp för mycket och har väl inte hunnit med precis allt jag har velat göra. Det viktigaste är i alla fall gjort och det är jag nöjd med. På måndag morgon då åker jag, tåget ska lämna Umeås perrong 06.03 så får se om tåget ens hunnit in då, sist var det ju så försenat så att det började lukta illa om det.
 
Så, vad har jag hunnit med? Jag och mamma har sytt upp mina nya byxor så nu har jag två byxor i olika färg vilket känns jätteroligt även om ena paret har en modefärg. Jag brukar aldrig hänga med i moden så känns lite bak och vänt att jag gör det nu utan att jag visste om det i början. Hann även få hem tröjan i tid så den har jag hämtat upp på Ålidhem, även då med mamma som sällskap. Innan vi åkte till Ålidhem så var jag och fixade mina naglar, nu är de riktigt rosa! Idag åkte jag hem till Sävar för att hinna umgås lite med syskonbarnen då jag snart åker iväg en vecka. Allt känns så mycket längre bort när jag är norröver även om jag kanske inte träffar de på en vecka när jag är hemma. Till middag blev jag, Eve och Emil bjudna på den vita kycklinggrytan som vi kallar den. Jag och Lars blev utnämnda kockar och Emma, ja utnämnd mamma som hon annars är 24/7 i alla fall. Maten blev i allafall bra och när vi hade ätit upp blev det bara jag, Emma och barnen kvar då resten drog in till staden för att se på hockey och diverse. Åkte hem med 21.15 bussen idag då jag inte kände att jag hade tid att sova över två dagar plus att jag har ju Mirabelle. Nu när jag kom hem så tog jag en skön dusch och lite spa stund. Jag klippte mina tånaglar för första gången sen i somras, den ni! Äckligt? Nja, snarare lathet. Har ju haft nagellack som har suttit som berget och det har jag inte orkat ta bort. Resultatet blev långa tånaglar, har aldrig haft så och kommer nog inte ske igen på väldigt länge.
 
Imorgon åker jag tillbaka till Sävar, ska bjuda familjen på middag och efterrätt för att fira min student. Sen så blir det roligt att umgås med allihopa innan jag åker bort en vecka. Till middag så ska jag bjuda på fläskfilégryta och till efterrätt så blir det marängswiss. Kommer att bli jobbigt att skära upp all fläskfilé men i slutändan är det ju värt det. Ser fram emot en mysig och mumsig lördagskväll.
 
 
Hej storamoster säger Elmer med ett leende, underbart  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0