Burn baby burn

Företaget som håller i We love the 90's kan brinna i helvetet om och om igen. Otrevlig? Jag? Aldrig, jag skriver bara sanningen.
 
När jag fyllde år fick jag en biljett till We love the 90's av min bästa vän Britt-Mari. Vi hade tidigare under året sett att biljetterna var ute och vi ville verkligen gå. Förra veckan fick jag se flera artiklar om att det har ställts in i tre städer. Givetvis var Umeå en av de tre städer. Som plåster på såren så fick vi veta att våra biljetter gäller i Globen den 19 oktober. Det fick vi veta två veckor innan! Två veckor, vad tänker de med? Vem ska betala flyget, boendet och maten?
 
Innan den 15 oktober skulle vi gå till vårt lokala ticnet ombud för att kunna lösa in biljetterna. Vi gick dit och där får vi höra att det inte är deras uppgift utan vi ska skriva till en mailadress om att vi vill ha tillbaka våra pengar. En mailadress där man inte får något svar! Nu har det även gått på nyheterna att arrangörerna inte går att få tag på. Det känns lite som Bruce Springsteen bluffen som var i somras. Vi har biljetter men ingen konsert och vi får inga pengar tillbaka.Det står som sagt att man får lösa in biljetterna innan de 15 oktober men ändå så går det inte. Arrangören har mage att säga; "Vi har inte lovat någonting". Sen när brukade företag skriva; Vi lovar att biljetterna går att lösa in. Ordet lovar brukar aldrig finnas med!
 
Förhoppningsvis tar det här företaget sig i kragen. Det går inte att gnälla på att det har dragit för lite folk och sen ta folks pengar. Vi tänker inte betala för något vi inte får se! Jag hoppas även att detta kan göra att det blir hårdare regler för att arrangera konserter och liknande. Folk ska inte behöva bli lurade på sina surt sparade slantar. Det är inte ok någonstans. Visa att ni är bra människor och ge tillbaka våra pengar.
 
Buhu, ni har förlorat mycket pengar. Men vi då?
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15572609.ab
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0