Krasch boom bang!

Idag kom dagen som jag har väntat på jättelänge. Idag fick jag äntligen mitt slutbetyg och jag tar alltså studenten på riktigt! Det har inte varit lätt och det har varit många gånger som jag har funderat på att ge upp men det gjorde jag inte. Har fått så mycket stöd från alla runt omkring mig och jag känner verkligen att komvux är ett av de bästa ställena jag har varit på. Förutom stöd från nära och kära så fick jag för första gången höra av en lärare att jag är smart och för första gången kunde jag ta åt mig. Det har varit mycket under de här tre terminerna och fastän jag har läst upp till mitt slutbetyg så kommer jag att fortsätta med en kurs utöver slutbetygspoängen till december. Valde att läsa företagsekonomi bara för att, kan ju alltid vara bra att ha i framtiden!
 
HT -11
 
Människan socialt och kulturellt
Etik och livsfrågor
Engelska B
Naturkunskap B
 
VT -12
 
Psykologi A
Biologi A
Historia A
Programhantering
Svenska C
 
HT -12
 
Psykologi 2a (B)
Svenska retorik
Företagsekonomi 1 (A) (blir klar i december)
 
Dagens väder påminde mig om studenten 2007 men fastän den regnade tio gånger så mycket idag så kommer jag aldrig att bli kall då jag tänker på denna dag. Ville skrika studentramsan i skolan och på bussen men behärskade mig. När jag kom hem till lägenheten hade Britt-Mari dukat upp med vaniljhjärtan och cider i champagneglas. Bordet var fullt av ballonger och även en present. Min fina kompis Sara från gymnasiet och Britt-Maris mamma var också med på ett hörn och jag är så tacksam över den kärlek ni ger mig. Min present var lite kufisk, den innehöll en lapp och en av mina favoritgodisar. Presenten kommer att komma guppandes på torsdag, guppandes? Ja, jag har ingen aning och roligt är det! När vi hade fikat klart och pratat om min dag i och med talen jag höll så åkte vi ner på stan för att äta på Eurasia. Tyvärr var det mitt sämsta besök någonsin, riset var bränt och maten smakade knappt något. Men hey, lika glad är jag för det för jag har tagit studenten! Väl hemma igen blev jag bjuden på en hallonbakelse. Kan inte klaga på min dag någonstans och inte på min kväll för den delen heller. Även om jag inte vill ha snö riktigt än så var det mysigt när snön föll och jag passade på att dansa en liten svängom i snöfallet.
 
Tack så mycket till alla som har trott på mig och fortfarande tror på mig. Jag älskar er!
 
 
2012-10-16
 
 
Här får ni även se min studentpresent till mig själv. Har läst Sagan om isfolket ett flertal gånger och det är en serie som jag älskar. Alrunan är en viktig del i isfolkets historia och jag känner därför att det är ett smycke precis för mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0