Här kommer jag

Här kommer jag och man kan genast börja undra vad katten har släpat in. Jag vet att jag inte har varit så rolig på senaste tiden men så är det ibland. Johan har varit här igen och sen så låg nätet nere nu i helgen. Det är mest på grund av Johan som jag inte varit aktiv, internet och så vidare är inget vi lägger kraft på när vi är tillsammans och det är bra.
 
Som mest pluggar jag på dagarna men lite mindre på kvällarna, beror på om det är prov eller tal som står på agendan eller inte. Försöker få bort det mesta på dagarna så att jag kan ta det lugnt på kvällen. I onsdags när Johan skulle komma så var jag i Sävar, hade varit hos Lisette på morgonen  i och med min fältuppgift i företagsekonomi, passade på att hälsa på hos familjen KPP efter det. Blev att jag tog en studiefri dag och umgicks med syskonbarnen och Emma till tusen istället. Senare när Lars kom hem så åt vi middag tillsammans och sen skulle jag få skjuts hem. Vi prickade in det så bra att jag kom hem när Johan hade landat på parkeringen, så jag bytte sällskap helt enkelt, kramade om mitt hjärta och blev överraskad med blommor, underbart!  Väl uppe i lägenheten efter att första tvätten hade startats sa jag att jag hade muffins, började genast leta efter ryggsäcken. Oops, den var kvar i Emma och Lars bil, yaay! Det blev alltså en sväng till Sävar igen direkt maskinen var klar, hade allt studiematerial i den som jag skulle ha morgonen därpå. Kärlek gör en lite..glömsk?
 
Vad har vi annars hunnit med? Vi har lagat god mat tillsammans och sett mycket film. Det har varit underbart att bli nattad varje kväll innan skolan, nu låter man som ett litet barn men det är underbart att bli omstoppad och att få en god natt puss på det. I fredags åkte vi hem till familjen KPP och åt middag tillsammans, men innan middagen gick vi tillsammans på Ica och Agnes var så duktig och gick hela vägen. Hon hade gärnat gått hela vägen hem och lite mer på det, hej energiknippe. I lördags så blev det en stadstur, Johan behövde nya byxor så vi valde att åka ner på centrum för att göra det osäkert. Vi hittade det vi behövde och efter det for vi och handlade till middagen. Blev en myskväll som heter duga, dock avbröts den av en som kommit fel. Han som plingade på skulle på en 25 års fest, lät så roligt när han sa; Jag har nog kommit fel, om inte du ska ha en 25 års fest? Jag svarade med att han nog hade gjort det och att så gammal har jag inte hunnit bli än. Min humor är väldigt torr ibland. I söndags kom dagen då Johan åkte hem, hatar de dagarna mer än allt annat. Det känns nästan som att någon petar en hårt i magen.
 
Hujja vad jag skriver, hade egentligen planer på att skriva ett tal idag men min morgon är inte så rolig. Blir att ligga på soffan nu på morgonen innan jag ska ner på stan och fixa naglarna. Imorgon får jag ta nya tag igen när det gäller svenskan. Börjar ha lite mycket att göra men det ska nog gå vägen. Vecka 42 ska jag ha nått mitt mål och då jävlar!
 
 
Så här mysigt hade jag det när Elmer slocknade 1 ½ timme
 
 
 Min fina bukett, en Erica bukett tror jag Johan kallade den. Förstår ni varför?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0