Helgen

Nu är det söndag och det betyder att det är måndag imorgon. Ibland känner jag mig väldigt smart faktiskt, det är ju tur att man ha sina ljusa stunder. Den här helgen har fått ta slapphet som ledord men jag har inte riktigt känt för att plugga så mycket. Jag stressar lätt upp mig själv som sagt, så veckan som kommer nu blir nog inte så rolig, men hej det klarar vi!
 
I fredags mötte jag upp Britt-Mari efter skolan nere på stan, vi åkte vidare mot Ålidhem där jag hämtar ut mina paket. Ålidhem? Ja, man kan ju undrar varför de inte kan lagra i alla fall små paket på Berghem eller Mariehem, men men. Vi började med en pizza till lunch eftersom båda slutade vid lunchtid, älskar calzonen på den pizzerian pizzeria ristorante eller vad det nu står, den smakar som calzonen i min barndom gjorde då Sävar Restaurang och Pub hette Generalen. Därefter så hämtade jag ut mitt paket som jag har öppnat för att kontrollera varan men får jag använda den? Icket! Jag har nämligen köpt en studentpresent till mig själv då det inte är länge kvar tills jag tar studenten på riktigt! Vad det är? Ni som inte vet får nog vänta och se, hehe. När vi ändå var i närheten av Ica så passade vi på att handla det som saknades till kvällens middag, min kinagryta. Den satt som ett smäck i magen och som en eld på läpparna. Kvällen fortsatte med mycket prat och skratt och besök.
 
I lördags hämtade pappa upp mig och vi for hem till min faster Marlene där vi firade Hanna som fyllt 13 år. Antigen så börjar hon bli gammal eller så är jag lastgammal, jag vet inte riktigt. Efter kalaset for vi på Ica Maxi och handlade lite som behövdes innan jag blev avsläppt hemma hos mig. Ungefär en timme senare kom Britt-Mari igen och vi åt middag tillsammans igen, samma mat också. Kvällen bestod av skratt, prat och sms.
 
Idag så har jag gjort ett powerpoint till min fältuppgift i företagsekonomin, hade prov i fredags och vet verkligen inte hur det gick. På vissa frågor var det alldeles för mycket text och belopp ihoptryckt så jag blev nog förvirrad bara av det. Körde i alla fall på ett enkelt pp då jag inte anser att man ska ha för mycket text i ett bildspel. Mindre text och mer prat det är min melodi. Tog en skön dusch för ett tag sen och har hunnit öva på mitt spanarna tal som jag ska hålla på tisdag. Ska snart värma upp mat och sen rymma hem till Britt-Mari. Har en sån där trevlig dag då paniken lurar runt knuten, klarar inte av att vara hemma, måste härifrån. Blir alltid lite lugnare inombords om man vet att man ska få komma ut en stund.
 
Nu är det dags att välja kläder och sen värma upp lite mat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0