Stop means stop!

I utkanten av Sävar har vi en fyrvägskorsning, antigen så åker man mot Täfteå hållet, Bullmarks hållet, Umeå hållet eller Sävar hållet. Den här fyrvägskorsningen har länge gått under namnet dödskorsningen. Varför? Det sker många olyckor där, stora som små. Beror det på stress, okunnighet eller vad? Jag vet faktiskt inte men just nu känner jag mig riktigt förbannad. För bara sex dagar sen ungefär så skedde en allvarlig olycka som resulterade i att en man dog. Det handlade om en krock mellan en person bil och en lastbil. Fick reda på nu att det har skett ännu en allvarlig olycka i samma korsning i morse. Den här krocken var mellan en person bil och en buss. Den här gången fanns turen med i bilden, ingen dog. Varför skedde en olycka till så nära in på? En dödsolycka är något allvarligt och innebär hjärtesorg även om man inte är närstående. Det kan hända vem som helst, en ny olycka borde inte ha skett om folk tänkte mer på det.
 
Enligt kommentarer på VK's artikel så stannade inte bilen enligt stopp plikten som lyder, den saktade inte ens in. Jag kan varken säga om det stämmer eller inte då jag inte var där men det är ju tyvärr vanligt att många bara kör på.
 
Det behövs en ändring och den behövs nu, folk måste tänka på att vara mer rädda om varandra. I trafiken så utgör man inte bara en fara för sig själv utan även för alla andra.
 
För att läsa mer;
 
Dödsolyckan; http://www.vk.se/703836/lastbil-korde-pa-personbil
 
Morgonens olycka; http://www.vk.se/706807/ny-olycka-i-dodskorsningen
 
Snälla, var rädda om varandra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0