Oops

Började att känna mig bättre igår men idag sa magen upp sig igen. Idag behövde jag däremot fara på affären så jag tänkte; jag försöker! Väl framme så kändes magen i olag och blev ärligt talat lite stressad. Det var väldigt nära att det blev en olycka bara för att jag harklade. Gissa om jag snabbade mig till kassan för att betala och kunna ta mig hem. Jisses. Köpte med mig kycklingsallad som sen lunch men den var inte så god så det mesta blev tyvärr slängt och senare till middagen orkade jag inte ens äta upp det jag hade lagt på tallriken fastän det var mindre än vanligt. Känner mig väldigt nöjd över denna känslighet som vägrar ge med sig!
 
Imorgon ska jag däremot utmana ödet och träffa storasyster på stan för en svängom där. Kan ju säga att jag tar med mig många femkronor ifall det blir akut. Ja, nu kanske någon äcklas men hey det är naturligt att gå på toa. Jag om någon har fått lära mig att hoppa över skämbiten då jag har känslig mage. Sen så kan jag inte hoppa över det naturliga heller för då skadar jag mig själv så att måeendet tär på kroppen. Planerna är även att äta ute med Emma och Lars då vi har pratat om det tidigare så det blir intressant att se vad min kropp säger. Även om jag inte mår hundra så kan man nog räkna mig mer till frisk då energin är mycket bättre än vad den varit tidigare i veckan.
 
Ikväll blir det bara att ta det lugnt hemma i soffan precis som tidigare i veckan. Det är lika bra att ta det lugnt när man inte är helt hundra. Har fått i mig luft och en kort promenad igår i busvädret. Liksom, regn och blåst den sista februari? Skojar du med mig?
 
Ska försöka att bli mer aktiv nu då energin har börjat återkomma men det är ju inte alla gånger jag har något intressant att dela med mig av. Det finns mycket jag skulle vilja skriva om men det är för privat för att skriva såhär öppet. Ja, för mig är det ju inget problem men folk i ens närhet kan tycka att det är jobbigt. Tycker till exempel att det skulle vara roligt att skriva en bok om mitt liv bara för att men alltför många skulle nog känna sig uthängda då vilket inte skulle varit meningen med boken. Får se, någon gång i framtiden kanske jag avslöjar mer ur mitt liv, vi får se. För jag ser det samtidigt såhär, skäms man över det jag skriver och vill man inte se det så kan man ju faktiskt hoppa över att läsa min blogg. Ibland behöver en människa få prata ut utan att det betyder att man vill någon annan illa. Ibland får man faktiskt bry dig om sig själv.
 
 
Bilden har inget med inlägget att göra egentligen, eller jo faktiskt så har den det. Jag är jättesugen på den här grytan men min mage klarar med all säkerhet inte av den nu. När jag blir pigg, då du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0