Kom igen!

Det är som sagt tänkt att jag ska komma igång med mina gymbesök igen, för ärligt talat så mår jag mycket bättre när jag får ihop kosten och träningen.
 
Igår besökte jag gymmet som planerat och körde 30 minuter cardio på motionscykel. Efter några minuter hamnade trosan fel men först efter 20 minuter hoppade jag av och fixade det. Ärligt talat så är inte cardio min bästa vän då det är lite tråkigt och samtidigt lite jobbigt. Det kommer bli roligare när jag orkar mer och när jag har fått till en cykelrumpa, man får ju så himla ont i baken!
 
Idag hade jag och Kickan planerat in en träningsdejt och den varade i nästan en och en halv timme, underbart! Började med ett sju minuters uppvärmningsprogram på motionscykeln och sen gick vi igenom mitt program som sjukgymnasten gjorde.
 
Cardio motionscykel sju minuter  (uppvärmning)
Dead lift 30 kg 3x10
Benpress 55 kg 3x10
Seated two arm lat pull 30 kg 3x10
Seated chest press utan ryggstöd 15 kg 3x10
Armsträck på rulle (minns ej antal, men ska helst göra 3x16)
 
Vi körde även lite extra
 
Triceps med viktskiva 2,5 kg 3x10
Magpress i maskin 15 kg 3x10
Bålrotation i maskin 15 kg 3x10 (här får även de sneda magmusklerna jobba)
Stretch
Cardio crosstrainer tio minuter
 
Vilken vän Kickan är, hon körde mitt program tillsammans med mig och hon peppade mig. Är så underbart när man kan gymma med sina vänner, det ger så mycket. Klarade ju till och med av crosstrainern i tio minuter än fast det bara var på nivå 2 och i slutet 4. Varit lite rädd för den i och med flåset och min kropp, men nu kan det ju bara bli bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0